2777
2789
میخوام یه مثال از بچه ها بیارید که با دوتا بچه دکتر شدن؟یا یه شغل مناسب پیدا کردند.من اصلا قصد مقلته ندارم دوستان.اما خودم به عینه ندیدم.خیلی دوست دارم یه الگو ببینم و بپرسم که چه طور به این پیشرفت رسیده.مهمه واسم.چون همسرم تحصیلکرده نیست و همش به من میگه تو باید حتما ادامه بدی و سرمشق بچه باشی
“In three words I can sum up everything Ive learned about life: it goes on.”

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بدم میاد یکی بچه میاره و میندازه پیش این و اون . بنظرم کسی که نمیتونه مسئولیت دو سه تا بچه رو قبول کنه نباید بیاره . عروس خواهر شوهرم میگه خیلی بچه دوست دارم . دو تا پسر آورده هر دوش رو خواهر شوهرم بزرگ کرده . یکی هم از یکی بی تربیت تر . اصلا اینا مادر نداشته باشن خیلی بهتره . یعنی باید واقعا شایسته پدر و مادر شدن باشه یه نفر بیشتر هم از لحاظ اخلاقی و رفتاری . بچه آوردن هنر نیست تربیتش هست که خیلی مهمه و هنره .
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
فکر میکنم دلیل شکسته شدن مادرهای ما بچه داشتنشون نیست
بلد نبودن باید به خودشون به پوستشون و به سلامتشون اهمیت بدن!
یکی از خاله های من دوتا دارن البته بیشتر از خاله های دیگم در زندگی سختی کشیدن ولی یه عادت خوب داشتن و دارن به خودشون رسیدن مراقب پوستشون بودن همیشه حالا هم اصلا شکسته نشدن
یکى رو میبینى با شوهرش مشکل داره بچه دار میشه براى اون اون یه دونه هم زیاده نباید بیاره
یکیم شوهر و مادر و خاهر و همه حمایتش میکنن رنگ و روى بچشو نمیبینه میگه واى ى ى من دومى رو هرگز نمیتونم بیارم در حالیکه اولى رو هم خودش بزرگ نکرده
من مشکلم اصلا با شرایط مالی نیست.تناه مشکلم اینه که به عنوان یه انسان آزاد و رو به رشد ایا میتونیم بعد بچه دوم بازم به آرزوهای خودمون هم برسیم.اونچه که من تو جامعه میبینم خلافشو نشون میده
سوزینا جون من مثالش رو دیدم . دوست شوهرم خودش و زنش دکترای جامعه شناسی هستن و هر دو هم استاد دانشگاه هستن و سه تا بچه هم دارن اونم با فاصله کم .
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
ببخشید شاید در اینده بتونی پیدا کنی با وجود دکترا دوتا بچه دارن ولی حالا کم پیدا میشه
چون یه دوره دوتا بچه داشتن به شدت بی کلاسی محسوب میشد!!

البته دختر دوست مامان من پزشک هست دوتا بچه داره البته مامانش کمکش بودن
زن دایی همسر من هم پزشک هستن و دوتا بچه دارن
پس معجزه هم وجود داره.یه چیزی بگم معمولا اینجور آدما هستن که انقدر درگیر بچه کار و درس هستن که قیافه هاشون دیدن نداره و به خودشون نمیرسن مینا جان.یعنی میشه وقته همه اینکارا رو داشته باشی تفریحتم سر جاش باشه
سوزینا جون اگه بحث مالى نیست که اصلاً مشکلى ندارى! یه پرستار خوب و یکى که کارهاى خونتو بکنه زندگیتو میگردونن و شما هم به کار و درست میرسى اونایى که پولشو ندارن براشون سخته
چرا نمیشه؟ باور کن هر چى فعالتر باشى زندگیت رو روالتره و بهتر پیش میره
اونى که دانشگاه میره و سرکارم میره همیشه خونش مرتب تره تا اونى که تو خونه است و از بیکارى رمق کارى رو نداره
سوزینا جون من که ندیدمشون و نمیتونم بگم چجورین . میدونم که دور بودن از خونوادشون . ولی کلا آدمای خیلی خونسردی بودن و اهل تجملات و چیزای امروزی هم نبودن.
2810