2777
2789
امیدوارم با بچه پیشرفت هم ممکن باشه .چون همه مادرا دلشون میخواد با درس خوندن نه تنها به جامعه بلکه به خصوص به بچه خودشون کمک کنن
“In three words I can sum up everything Ive learned about life: it goes on.”
بنظرم خیلى گنده اش میکنى
یاد بگیر تو هر شرایطى مدیریت امور زندگیو خونتو به عهده بگیرى ونوقت موفقى
خیلیها عنان و اختیارشونو میدن دست یه فینگیلی بچه بعد میشه دوستى خاله خرسه
بد تربیتشون میکنن بعد میسه بلاى جونشون
هر چى اون بچه میگه باید همون باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیگم رفاه کامل مطمنا اگه بچه یکی باشه بیشتر میتونیم بهش برسیم اونچیزهایی که باید یه بچه امروزی داشته باشه و حسرتشو نخوره چرا بچه فلانی داره رو براش فراهم کنیم مطمنن بچه های امروزی با این پیشرفت روز توقعات بیشتری از ما خواهند داشت
دلم بوی هیزم میخواهد نانی تازه و گرم و کمی سادگی ......
به نظر من هم مدیریت مادر خیلی مهمه.....جاری من دو تا پسر 6 و 4 ساله داره......از بی ادبی و شیطونی امان ازهمه توی مهمونی ها بریدند.....
خدایا شکرت....خدایا داده و نداده ات را شکر....خدایا حکمتت را شکر....
من شدیدا با یه بچه موافقم میخوام بهش برسم به درساش بخ فکر پیشرفتشم اگه این یه دونه باشه میتونم بفرستمش بهترین دانشگاه نه تو ایران اگه شرایط فراهم بشه میفرستمش خارج بعد چیزهایی که به عنوان یه مادر وظیفمه براش تهیه کنم و میکنم فکر میکنم با چند تا بچه دیگه توانشو ندارم ولی اگه شما در توانتون هست چرا که نه
من هنوز بچه م به دنیا نیومده اما گاهی با دوستام که صحبت میکنم میگم چرا هرچی بچت میخواد واسش میخری.مثلا برای بچه 2 ساله تبلت میخری.من خیلی شاکی میشم.چون از بچگی یاد گرفتم تا برای چیزایی که میخوام تلاش کنم و جایزه بگیرم.خیلی هم از تربیت خودم راضیم.اصلا نمیتونم در کنم بعضی دوستان نی نی سایت هم میگن میخوام رفاه کامل رو فراهم کنیم من میگم هیچ چیز کاملی نداره.نهایت نداره و بچه ها هر لحظه یه چیز جدید میبینن.اشتباهه که بگیم هرچی خواست فراهم کنیم.البته خواهرام اینجور نیستن.اما خواهرشوهرم دیگه هیچی نمونده که برای بچه هاش نخریده باشه و همه چیز تو خونشون برا بچه ها بی ارزشه
من دو تا دوست دارم
دوتا خواهرن
هر دو شون دوتا بچه دارن که همسنن
تربیت بچه هاى اولى کجاااااا دومى کجاااااااا
شرایط مالى و زندگى هردو یکسانه
اولى بچه ها با هم و با دیگران فوق العاده موب و مهربون اصلاً یه طور خاصى
دومى فوق العاده بچه ها عصبى و بى ادب و هر کار هرجا دلشون بخواد میکنن من که تحملشونو ندارم آخرین بار اومدن خونمون دو هفته عصبى بودم شش ماهه حاضر نیستم نه بیان اینجا نه ما بریم
دلیلشم اینه که پدره معتقده هرجا هرکار دوست دارن باید بکنن!!!!
کلا من خیلی دوست دارم بچم از لحاظ روانشناسی سخت نگزره زندگیش و با یه ادمهم سن خودش همیشه در تعامل باشه تو خونه.چون بین خواهرام که یکیشون 2 بچه داره و اون یکی 1 دونه تفاوت رو احساس میکنم بین بچه هاشون.اما پدر خواهرم درومده

liona

1392/12/6 11:43 ق.ظ

اتفاقاً یه دونه ها پرتوقعتر و بدترن
دوتا که باشن میدونن همیشه یه نفر دیگم هست که اونم به اندازه ى اونا مهمه

باهات موافق نیستم همیشه اینجور نیست اگه بچه خوب تربیت بشه و قدر اون چیزهایی که براش میخری رو بدونه و فکرش باز باشه چدر داره زجمت میکشه برای من دیگه نمیخواد زحمتاشو هدر بده یکی از پسرای فامیلمون تک فرزنده و الان داره خارج واسه خودش کسی میشه اینقدر این پدر و مادر بهش افتخار میکنند میگم بچمون زحماتمونو هدر نداد مهم تربیتشه از اول باید تربیت درست باشه خوب و بدو به بچه فهموند
خیلی بدم میاد که گاها دیدم خواهرشوهرم چونکه تو سن 36 سالگی پسرشو اوورده و حوصله برای دومی رو بعده 15 سال نداره تمام وقت مجبورش میکنه از صبح تا شب کارتون ببینه
2810