2777
2789
من الان باردارم فرزند اولمه.خیلی دلم میخواست نظر مادرایی که یه بچه دارن یا دوبچه دارن رو بپرسم.که آیا اصلا به خودشون میرسن.به درس و کار به خونشون میرسن.به شوهرشون میرسن؟و مادرایی که یه بچه دارن ایا بچه هاشون خیلی تنها هستند؟
“In three words I can sum up everything Ive learned about life: it goes on.”

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه دوست داری نظر خانما رو بدونی میتونی به لینکی که تو امضای من هست مراجعه کنی . بچه ها جواب های جالبی دادن . خودت هم اگه نظری داشتی ممنون میشم نظرت رو بگی
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
هیچ اسباب بازیی به تنهایی راضیشون نمیکنه و حتما یه همبازی نیاز دارند چون نمیشه از صبح تا شب بریم خونه کسی یا پارک یا ...تا تنها نباشه
مصیبتیه
اگه به گذشته برمیگشتم واقعا این اشتباه رو نمیکردم وحتما با فاصله سنی کم دومی رو میاوردم
من هرروز بیشتر عاشقت میشم ....پسرم
مساله فقط لوس بار امدن بچه یا وابسته بار امدن بچه نیست که من مطلقا وابسته نبودم و نیستم
از بچگی تنها مسافرت رفتم اردو رفتم تنهایی خرید خونه رو انجام میدادم (مثلا نون و این چیزا)
اینها به تربیت برمیگرده البته تربیت تک فرزند سخت تره
من مخالف شدید تک فرزنددیم ظلمه به بچه
اگه فقط قراره به خودت فکر کنی اره سخت تره مسلما اما بهتره یادمون نره همیشه جوون نمیمونیم یه روزی نیاز داریم به بودنشون
من پسرم نزدیکه یکسالشه و من ٤ ماهه باردارم
با یه بچه شدیداً مخالفم
با دو بچه با فاصله سنى زیادم مخالفم اما دوتا داستن تو هر شرایطى بهتر از یکیشه
دلیلمم دیدن کسایى که تک فرزند بودند و یک عمر تنهایى و سختى و بى حمایتى و بار خیلى چیزا رو تنهایى بدوش کشیدن و دیدن کسایى که دور از جون دور از جون بچه هاشونو به دلیلى از دست دادن و دیگه تو سن باردارى نبودن
2810