2777
2789
یکی که کمه...ولی دو تا دیگه بسه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
لیونا جان میشه بگی چند سالته تحصیلاتت چیه و ایا کار میکنی.شرایط زندگیت چطوره و بارداریت مشکلی نداشتی که با شجاعت دوباره بچه دار شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
“In three words I can sum up everything Ive learned about life: it goes on.”

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم تصمیم داشتم یکی داشته باشم چون بارداریم خیلی سخت بود اما از اونجایی که خدا میخواست با همون شرایط فرزند دومم بدنیا اومد و الان هر روز خدا رو شکر میکنم که تنها نیستن و به همه توصیه میکنم دو تا داشته باشن وفاصله سنی از 4سال بیشتر نشه
آرام باش،توکل کن،تفکرکن،سپس آستینها را بالابزن،آنگاه دستان خداراخواهی دیدکه پیش ازتو دست بکار شده اند.
من دوتادارم خیلی دوست دارم چهارتامیداشتم اقدامم کردم ولی چهارتاسقط شدن به کارودرسمم میرسم خونواده تقریبا شلوغو دوست دارم البته به شرطی که بشه خوب تربیت کرد...
پرکن پیاله را این نیزبگذرد...
از من نپرسیدی خودم میگم
31 سالمه دانشجوی ارشدم سرکار نمیرم البته ولی در ارزوی شاغل شدنم!!
سر اولی ویار وحشتناکی داشتم و تا ماه 5 به شدت اذیت شدم هنوزم برام کابوسه!! بعدش هم کمر درد و هزار درد دیگه تا ماه اخر گرچه اینها برام دیگه مهم و سخت نبودن به نسبت ویار

وقتی بچم دنیا امد تا 1سالش بشه هرماه یه مشکلی داشتم خیلی خیلی اذیت شدم از حساسیت وحشتناک بالاش از گریه هاش خواب خوب نداشتنش واقعا نوزادی پسرم بدتر بود تا وقتی راه افتاد گرچه بعدش هم سخت بود
ولی من خودخواه نیستم در قبال بچم مسئولم من میدونم تک فرزندی چقدر سخته مخصوصا حالا خیلی برام سخت تره تک فرزندی!!
قطعا دوتا
من اگه به پسرم شیر نمیدادم پشت هم میاوردم
اختلاف بچه هام میشه سه سال ولی واقعا پسرم از 18 ماهگیش تنهاس
من شهرستانم ،اینجا از پارک و مهد کودک خوب و امکانات خبری نیست
فامیلیم ندارم ،همش پسرم با ایپد و گوشی و دیدن فیلمای بچگیش مشغوله ولی وقتی یه مهمون میاد خونمون از خوشحالی بال در میاره
دیگه ببین چقدر طفلک تنهاس که به پدر پنجاه ساله منم راضیه
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
بچه آوردن به مسئولیت بزرگیه .من قبول دارم که با افزایش تعداد بچه ها هزینه های اقتصادی و سرمایه فکری و عاطفی که باید خرج بشه خیلی زیاد میشه و خود مادر و پدر شاید از لحاظ جسمی و روحی تحلیل برن ، ولی باید از دید خود بچه ها به این موضوع نگاه کرد ، من فقط بخاطر پسرم دارم دوباره بچه دار میشم چون نمیخوام سالهایی که دیگه من و باباش نیستیم تنها باشه میخوام همیشه یه تکیه گاه و یه رفیق باهاش باشه،
خدا گوید: تو ای زیبا تر از خورشید زیبایم/تو ای والا ترین موجود دنیایم
تو ای انسان/بدان همواره این آغوش من باز است
شروع کن، یک قدم با تو/تمام گام های مانده اش با من!
چرا باید اینطوری باشه؟!اونیکه بچه اش دائما مشغوله خب با فاصله بیاره بچه هاشو
ولی یکی مثل من واقعا ظلمه بچه تنها بزرگ شه
نهایتا چهار سال بنظر من
البته پسر من ارومه و غیر از بی خؤابی شبش اذیت دیگه ای برای من نداشت
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
ملیحه من الان اینقدر از اوردن دومی خوشحالم...کمکی بشه برام...باران خیلی حرف میزنه و بازی میخواد ..منم کم حوصله ام

برن با هم بازی کنن
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
منم قبول دارم که بچه ها اگه خواهر برادر داشته باشن خیلی در آینده دور از تنهایی درمیان اما . قبول دارید که فرهنگا انقدر عوض شده که حتی ما دهه 60 ها هم زیاد خواهر برادرمونو نمیبینم.چه به دلیل راه دور چه به خاطر روابط گاها بد فامیلی مثلا شوهر ها یا زنای برادرامون
“In three words I can sum up everything Ive learned about life: it goes on.”
منم دومی رو باردارم بنظره من یکی اصلا در اینده برای بچه خوب نیست ما پدر و مادرها که همیشه نیستیم بالاخره بچه اول باید یه پشت و پناهی داشته باشه

بنظره من 2 تا لازم و کافیه

http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی
2810