2777
2789
عنوان

درمورد مدرسه میزان چیزی میدونید؟

7700 بازدید | 14 پست
سلام پسرم رو امسال پیش دبستانی میخوام بنویسم .در مورد میزان هر اطلاعاتی دارید لطفا بگید و این که میدونید شهریه چقدره و اگر مدرسه خوب دیگه ای سراغ دارید بهم بگید.من تهرانسرم اما برام مدرسه خوب مهمه البته که قاعدتا خیلی دور از منزل هم رفت و امد سخت میشه . ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام . من فرزند خودم رو تو مدرسه میزان ثبت نام کردم . شناخت خوبی هم از این مدرسه دارم چون الان سه ساله که پسرم اونجاست . اگر سوالی دارید در خدمتم . ولی مدرسه خوبیه . اگر تونستید تو مصاحبه ورودیش قبول بشین فکر می کنم ارزش داشته باشه اقدام کنید . من واقعا راضی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آقای جواد من هم میخوام در مورد میزان بدونم اینکه شهریه اش چقدره ؟ از کلاسهای فوق برنامه اش راضی هستید؟ معلمهاش چطورین ؟ شنیدم به مسائل اخلاقی و تربیتی توجه زیادی نشون می دن ، می خوام بدونم تا چه حده و بچه رو زده نمی کنن؟ از لحاظ مذهبی چطور زیاد فشار نمیارن که بچه زده بشه ؟
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
خدمت خانومای گرامی سلام عرض می کنم . من سه سال قبل به شدت دنبال انتخاب مدرسه ای بودم که پسرم رو توش ثبت نام کنم . ما یک خانواده مذهبی هستیم و برام مهم بود که پسرم در محیطی قرار بگیره که به وظایف دینی خودش آگاه بشه . ولی با توجه به شناخت و تجربه ای که از مدارس مذهبی و برخوردهای خشکشون داشتم که در عمل منجر به زده شدن بچه ها می شد علاقه ای به ثبت نام جگرگوشم در این مدارس نداشتم . برام مهم بود که عقل و عزت فرزندم به عنوان یک انسان مهم شمرده بشه . تا اینکه تو دانشگاه (محل کارم) دو تا از اساتید دیگه رو دیدم که داشتن راجع به روش میزان صحبت می کردند . توجهم جلب شد و فهمیدم که این روش مدرسه ای به نام میزان است که یک روش تربیتی شناختی است و در موسسه میزان به ثبت رسیده و الان هم مدارسی در کشور و خارج از کشور رو پوشش می ده که این نکته برای من خیلی جالب بود . به سایت مدرسه سر زدم و با مطالعه روش علاقه مند تر شدم که توصیه می کنم شما هم روش میزان رو تو سایت این مدرسه بخونید http://www.hedayatmizan.ir/HomePage.aspx?TabID=5057&Site=DouranPortal&Lang=fa-IR وقتی با آقای اکبریان (مدیر دبستان) صحبت چند دقیقه ای داشتم به این نتیجه رسیدم که این مدرسه دقیقا همونیه که دنبالش می گشتم . رفتم پسرم رو پیش ثبت نام کردم و تو مصاحبه شرکت کردیم . اتفاقا پسرم پذیرفته نشد و به ما گفتند که با توجه کمبود ظرفیت مجبور بودند تعدادی رو انتخاب کنند . اما من دست از تکاپو بر نداشتم و با رفت و آمد فراوان و اصرار زیاد بالاخره پسرم رو ثبت نام کردم و الان واقعا راضیم .
تو تاپیک های دیگه هم در مورد این مدرسه نوشتم . معلمین مدرسه پسرانه میزان همه آقایون هستند و انصافا تو کارشون استادن . چنان پسر من رو که در روزهای اول حاضر نبود مدرسه بره جذب مدرسه کردند که اگر یک روز مریض هم باشه به اصرار میخواد بره مدرسه . سبک کاری این مدرسه کاملا متفاوت با مدارس دیگه اس و بچه ها همه چیز رو خودشون کشف می کنند . معلیمن به خوبی تفاوت های فردی بچه ها رو در نظر می گیرن و انتظارشون بر مبنای توانایی هر بچه است . سال گذشته در مجموع حدود 5.5 میلیون تومن برای دبستان پرداخت کردم که البته شهریه پیش دبستانی کمتر است چون در پیش دبستانی بچه ها تا ظهر هستند و در دبستان تا ساعت 3 . بچه بدون اجبار و فشار در این مدرسه مسئولیت پذیر می شن و من تو مدت شاهد رشد اخلاقی و عاطفی خوبی در پسرم بودم که می دونم مدرسه خیلی توش نقش داشته . تصمیمات و ارتباطات فراوان مدرسه با خانواده آرامش خوبی ایجاد کرده حتی من و مادر امیر علی تا حالا 2 مرتبه در کلاس بچه ها حاضر شدیم و یک روز کامل و خاطره انگیز رو در کنار بچه ها تجربه کردیم . اولیا می توانند یک روز کامل در کلاس باشند و همه چیز رو از نزدیک ببیند و مدرسه چیزی رو پنهان نمی کنه
سلام اقا جواد خیلی ممنون شما تو همه تاپیک ها جواب منو دادید. ممنون میشم اگر راجع به مصاحبه بیشتر توضیح بدید .این که از بچه چی میپرسن و همچنین والدین و.....تشکر میکنم.راستی این شهریه شامل ناهار هم میشه یا نه ؟
خواهش میکنم ، انجام وظیفه کردم . دقیقا نمی دونم هنگام ورود از بچه چی می پرسند ، بلکه در حدود یک ساعت باهاش بازی میکنند که همین بازی هم برای بچه ها خیلی خاطره انگیزه . من یادم میاد وقتی روز مصاحبه امیرعلی وارد این مدرسه شد ، با اینکه خاطره خوشی از مدرسه نداشت ، ولی بعد از یک ساعت به سختی حاضر شد با ما به خونه بیاد و به زور از ما قول گرفت که اسمش رو تو همین مدرسه بنویسیم . ولی تو همون بازی ها اون آیتم هایی رو که مد نظرشونه می سنجد . همین خاطر اینکه اولیا از قبل بخوان به بچه آموزش هایی بدن که اونجا اجرا کنه امکان پذیر نیست . قدرت تشخیصشون خوبه و در شناخت شرایط بچه ها حرفه ای عمل می کنند . من تو این سه سال این رو به وضوح حس کردم . شهریه هم شامل ناهار نمیشه . پسرم ناهار رو از خونه می بره اونجا براش گرم می کنن
در روز مصاحبه وقتی امیرعلی مشغول بازی بود ما به سالن مصاحبه والدین راهنمایی شدیم و انتظار داشتیم سوالات عجیب و غریبی از مون بپرسن ولی همه اولیا در کنار هم و در یک سالن بودند ، ابتدا چند تا فرم به مادادن که پر کنیم درست یادم نیست چی بود ولی آدرس و تلفن و ... می خواستن . چند تا سوال ساده هم راجع به بچه ها و انتظارات خانواده و .. توش بود . بعد که فرم تکمیل شد آقای اکبریان مدیر مدرسه با ما یک گفتگوی ده دقیقه ای داشت که خیلی برام جذاب بود . چون به جای اینکه ایشون از ما سوال بپرسه با روی گشاده گفت شما اگر سوالی دارید بپرسید و ما هم پرسیدیم البته ناگفته نماند پس از بررسی نام امیر علی در قبول شده ها نبود بعدا من با اصرار فراوان به سختی تونستم بنویسمش این جا
سلام . من فرزند خودم رو تو مدرسه میزان ثبت نام کردم . شناخت خوبی هم از این مدرسه دارم چون الان سه سا ...

سلام درود

ببخشید شما فرزندتان مدارس میزان تحصیل کردن؟ از خروجی اون راضی هستید؟ میتونن وارد سیستم آموزش معمول بشن بعدا؟ تو دانشگاه یا دبیرستان؟

سلام درود ببخشید شما فرزندتان مدارس میزان تحصیل کردن؟ از خروجی اون راضی هستید؟ میتونن وارد سیستم آم ...

دوستان کسی اطلاعات در مورد خروجی های مدارس میزان داره؟ اینکه میگن شدیدا مذهبی هستن درسته؟  

2810