2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای شدید کردیم سر خانوادش +اسکرین پیام عذر خواهیش

| مشاهده متن کامل بحث + 9321 بازدید | 66 پست

به نظر من زندگی خونه خانواده شوهر  باعث میشه از نظر مالی عقب بمونین چون وابستگی هست

همینکه بعد ده سال خونه نخریدین ماشین ندارین

الان هم زمانی نیست یه نفر کار کنه و بقیه توقع داشته باشن

با هم کار کنین تا ایشالا گره مشکلات اقتصادی باز بشه 

به خدا خسته شدم خیلی تو وضعیت بدی هستم از طرفی خیلی هم برای مادر شوهرم دلسوزی کردم گفتم تو این سن مستاجر شده گناه داره کوتاه اومدم ولی میبینم گاهی دارم در حق خودم و بچم کوتاهی میکنم .اونا هم انگار مثل بچه ها لج میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه اشتباه دیگه هم که می کنی و کامن تلخ می سه مقایسه باطن زندگیت با ظاهر زندگی بقیه است....دنیا برای همه سخت شده....از لحظه هات لذت ببر....به همسرت عشق بده....هر کسی روزی مقدر داره.....مطمئن باش اگر برای کوچکترین دارایی هات شکرگذار باشی زندگی ت کم کم به آرامش و برکت می رسد.....

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
به خدا خسته شدم خیلی تو وضعیت بدی هستم از طرفی خیلی هم برای مادر شوهرم دلسوزی کردم گفتم تو این سن مس ...

خانه دار هستی؟

ای کاش یه مهارت پیدا کنی و برای خودت منبع درآمد داشته باشی....بهترین شغل اینه که یه مهارت یاد بگیری و بعد به دیگران یاد بدی.....مثل گلدوزی روی پارچه....هزینه ی زیادی هم ندارن....بعد تو خانه فرهنگ ها می تونی به خانم ها آموزش بدی......

الان همسرتون پیام داده و عذر خواهی کرده؟

بله ..چون همیشه عذر خواهی می‌کنه دفعه بعد باز تکرار میشه بازم عذر خواهی می‌کنه میگه پیش اومد دیگه ..دفعه آخره ..ازین کارش حرصم میگیره که چرا نمیگه امروز ماشین رو لازم دارم تمام دیگه توضیح نده که مامانش بگه مثلا شما میتونید اونجا اسنپ بگیریم یه مثلا ما اونا رو میرسونیم بعد میگیریم کلا باید برامون تعیین تکلیف کنند .باید برنامه خودمون با اونا تنظیم کنیم 

اومد خونه ،بپر بغلش ،ببوسش و معذرت خواهی کن.ازش تشکر کن آنقدر خوب درکت می کنه.....یه کیک هم درست کن برو با همسرت از خانواده اش هم معذرت خواهی کن....برات از اعماق قلبم آرامش و رزق و روزی بی حساب می خوام.....صبر کن....صبر همه چی و می سازه.

بله ..چون همیشه عذر خواهی می‌کنه دفعه بعد باز تکرار میشه بازم عذر خواهی می‌کنه میگه پیش اومد دیگه .. ...

برو تو ایتا کانالای آموزش رایگون هست یاد بگیر یکاری بکن منم دارم بافتنیو تازه یاد میگیرم دستم جلو دیگران دراز نشه

اسنپ میگرفتی میرفتی خونه مامانت ، مسئولیت رسوندن بچه ت را مینداختی گردن شوهرت خودش برسونه درکت میکنم ...

اخه نمیشه که همش کوتاه بیایم ..آخه یه مرد نباید مشغولیت پدر باشه .اصلا به فکر پس انداز نیست ..تا یه قرون پول داره میگه بخوریم بریم مسافرت تا میگم پس انداز کن میگه ول کن پس انداز ما که به خونه نمی‌رسه چون خونه نداریم پس زندگی نکنیم نخوریم تفریح نکنیم میگه ول کن بابا دو روز خوش باشیم ازین طرز فکرش حرصم میگیره اگه یکم به فکر پس انداز بود الان وضع ما این نبود 

اومد خونه ،بپر بغلش ،ببوسش و معذرت خواهی کن.ازش تشکر کن آنقدر خوب درکت می کنه.....یه کیک هم درست کن ...

منون از حسن نیتت عزیزم .ولی از خانوادش دیگه چرا عذر خواهی کنم .شوهرمو خودش باعث شد امروزمون این شکلی شد 

منون از حسن نیتت عزیزم .ولی از خانوادش دیگه چرا عذر خواهی کنم .شوهرمو خودش باعث شد امروزمون این شکلی ...

خودت می دونی....اما تمام ناراحتی هات رو امشب بهش بگو....بعد از اینکه حالتون بهتر شد با آرامش نگرانی هات رو بگو...بگو پس انداز کنیم....بگو توقعاتت رو.....بعضی مواقع هم به دل اون کمی خرج کنید....قدر همو بدونید....خدا بزرگه....از هیچکی به دل نداشته باش...انرژی منفی از هیچکی نذار بمونه.....خود همین رزق و روزی و کم می کنه....من جای شما بودم یه تذکر قاطع اما با محبت می دادم....بهت حق می دم چون این رفتارها تکرار شده کنترلت و از دست دادی.....

ه خودمم از قبل کلی رو خودم کار کردم که آرامشم رو حفظ کنم بحث نکنم ولی وقتی شوهرم میگه حساس شدی یا مگ ...

عزیزم خودش بهتر از شما میدونه دفعه های قبل چی شده اینجور میگه که خرفی زده باشه ساده نمایی کنه شما بازم لازم میست گذشته رو تپضیح بدی بگو هیچی نشده میخوام با ماشین برم با بچه سختمه اسنپ بگیرم خلاص

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋