2777
2789
عنوان

اعصابم خرررد شده از دست شوهرم از زندگیم از بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 40 پست
هردومعلمید؟🥲 ان شاالله منم معلم  بشم  ماهم شرایطمون  خوب نیست اجاره ایم ماشین &nbs ...

شده شوهرت بهت بگه غصه پول نخور؟؟

من بخدا با اینکه جفت پایینه صبح تا طهر با بچه های کلاس سر و کله میزنم که اعصابت خرد میکنن

الانم بیای تو تنهایی گریه گنی

؟

به شوهرت بگی دلم نمیخواد ول کن به زور تو رو بگیره خوبه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلش کی خوش شه که ۵ماه بگذره شاید حقوقی بدن ؟؟ ای کاش حداقل میگف زن تو غصه نخور من از زیر زمین هم با ...

چرا حقوقتونو ندادن  مگه کارگرید  که صاحب کار دیر بده

مثلا کارمند دولتید 

چرا باید دولت سهل انگاری کنه انقدر

عشقم پسرم و دخترم
شده شوهرت بهت بگه غصه پول نخور؟؟ من بخدا با اینکه جفت پایینه صبح تا طهر با بچه های کلاس سر و کله می ...

اره گفته فکرشونکن  من حلش میکنم (درحالی که زیاد توفکر میره  دلم نمیخواد تنهایی  فکر کنه توسن  جوانی  بیچاره  چن تار موی سفید روسرش میبینم ناراحت میشم😔

نه دیگه شرایط تو استثنایی  هستش باید درکت کنه  چون پای بچتون  درمیونه  

والا دکتر اگه بهم میگفت  ۹ ماه باید دوری کنید  منم میگفتم  نه شوهرم ازم دور میموند  

الانم بخاطر  زایمانم موکت  واینا میشورم  دعوام میکنه  میگه میخوای کار به دستمون  بدی بده خودم  بشورم واینا ...

واقعا  کار شوهرت  زشته  برو به دکترت  بگو  تا خودش روشنش  کنه بگه که جفت پایینه  یعنی چی شاید قبول کنه 

عشقم پسرم و دخترم
از این معلمایی هستیم که هر موقع دولت سرانه بریزه میدن  مثل حق تدریسی

پس باید شوهرت  یه کار دیگه ای هم داشته باشه برای خودش

چرا بفکر آینده شما وبچتون  نیست 

حقوقتون  هرماه چقدره؟ 

من شوهرم ۷.۵ یا ۸ میگیره ولی میبینم بازم میخواد کارکنه  دوسنداره توخونه  تلویزیون  ببینه واینا(ازبیکاری زیاد بدش میاد)

میگه چرا بچه های من فردا  چوب بی عرضگی منو بخورن 

منم حمایت میکنه که براخودم کسی بشم

قالی بافی واینا بلده شوهرت؟

عشقم پسرم و دخترم
اره گفته فکرشونکن  من حلش میکنم (درحالی که زیاد توفکر میره  دلم نمیخواد تنهایی  فکر ک ...

قبول داره ولی گفتم از ی جای دیگ...

ولی من اصلا حال و حوصله رابطه اینا ندارم اینجا بدممم میاد 

اصلا هورمونام بهم ریخته حال روحیم اصلا اوکی نیس 

قبول داره ولی گفتم از ی جای دیگ... ولی من اصلا حال و حوصله رابطه اینا ندارم اینجا بدممم میاد  ...

همشون اصرارمیکنن برااون 🤦‍♀️🤦‍♀️

ولی درخواست خانومم مهمه  سالی دوسه بار اونم ۱۰ ثانیه ای اشکالی نداره  اگه خانم هم قبول کنه ولی تودوران بارداری  اصلاااااااااااا واقعا آدم حوصله اونو نداره 

توروحرفت بمون کم کم میفهمه 

عشقم پسرم و دخترم
همشون اصرارمیکنن برااون 🤦‍♀️🤦‍♀️ ولی درخواست خانومم مهمه  سالی دوسه بار اونم ۱۰ ثانیه ای اشک ...

بزور به یه کاری بگومشغول بشه تحت فشار قراربده  

تواین وضع ۲ میلیون هزینه یک ماه زندگیو کفاف نمیده 

خداکمکتون کنه ۵ ماهه منتظره حقوق بدن 😑😑

عشقم پسرم و دخترم