2777
2789
عنوان

به نظرتون سرلاک خوبه یا بد؟؟؟

117 بازدید | 12 پست
پسرم حریره بادام و فرنی دوست نداره میترسم به جاش سرلاک بدم از غذاهای آماده واهمه دارم.میگن خیلی خوشمزست بچه دیگه چیزی جز اونا نمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با سرلاک مشکل دارم من به دخترم از ۷،۸ماهگی سرلاک دادم،یه روز در میون،با حریره بادوم و فرنی.... بعد دیدم شکم دخترم خیلی گنده شده و باد کرده بود خودم حس میکردم از سرلاکه البته پیش دکتر که بردم گفت سرلاک پف بیاره،اصلا این غذاهای آماده رو ندین به بچه خوب نیست در حالی که رو قوطیش نوشته کلی خاصیت داره و سیستم ایمنی بدن بچه رو قوی میکنه من تا دو هفته پیش میدادم،اما تموم شد دیگه نخریدم،حالا واقعاً یعنی وقتا صبحا میمونم چی بهش بدم
لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ....ازرحمت خدا ناامید نشوید...خدایا به خاطرنعمتی که بهم دادی صدهزار مرتبه شکرت...
عزیزم بعیده ک اگه بخوره چیزدیگه نخوره،ولی ذائقه شو به سمت چیزای خوب ببری خیلی بهتره اگه زیر یک ساله ک اولویت باشیییر،بالای یک ساله چیزای دیگه امتحان کن،پوره سیب زمینی،نان های غنی شده تو خامه بزن،تو مربا،تو چای کمرنگ،مویز،انجیر،خرما ومغزیجات مخلوط کن گلوله گلوله کن بده بخوره
خوبه.برای پسر من که عالیه.چون همه چیزای مقوی رو که نمیخوره تو سرلاک میخوره. مثل حلوا شکری پودر گردو و پسته و بادام. شربت زینک هم بی درد سر هر روز میریزم تو سرلاک میخوره.کلا راضی ام.تز نطر علمی هم عالیه.پروبیوتیک هم داره
تو کمان کشیده و در کمین،که زنی به تیرم و من غمین، همه ی غمم بود از همین، که خدا نکرده خطا کنی...