2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی چیزا هست که نمیتونم اینجا توضیح بدم شاید کسی ازشون بیاد و بخونه.اگه میدونستین شما هم نفرینش میکردین.همه جا ازش تعریف میکنم همیشه خوب گفتم ازش .شما هم چون نمیشناسین منو دارم بهتون میگم چی کشیدم از دستش
اصلاباهاش حرف نزن... اصلامن یه اعتقادی دارم نبایدتوی خانواده شوهرحرف زد... خودمم فقط وقتی ازم چیزی می پرسن جواب می دم غیرازونم خیلی کم حرف می زنم.... اما جاریم واقعا وراجه... تاحالامادرشوهرم چندبارازحرفاش گریه کرده
زیباترین جمله این است: اما من تو را دوست دارم... و دردناک ترین جمله این است: من تو را دوست دارم، اما...
بعضی وقتا که بهش زنگ نمیزنم تا نمیرم خونشون مادرشوهرم زنگ میزنه میگه الهه به ...چرا زنگ نزدی؟ناراحت شده..بهش زنگ بن حالشو بپرس .آخه مگه تو این چندسال اون یه بار بهم زنگ زده حالمو بپرسه؟؟؟ر وقت هم زنگ میزنه کار داره خر حمالیشو باید بکنم
همونه.... یه بنده خداییم توفامیل ماهست 40سالشه ازدواج نکرده انقدربددهنه هیچ کس دوست نداره باهاش حرف بزنه چون واقعا عصبیه وبه همه تیکه های ناجورمی ندازه
زیباترین جمله این است: اما من تو را دوست دارم... و دردناک ترین جمله این است: من تو را دوست دارم، اما...
منم خواهر شوهرم مجرده ازمن خیلی بزرگتره برای همین بعضی وقتا درکش میکنم که اعصابش خرابه تو هم زیاد فکرتو درگیر نکن فقط نذار بهت توهین بشه همین.
یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
2810