2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی چیزا هست که نمیتونم اینجا توضیح بدم شاید کسی ازشون بیاد و بخونه.اگه میدونستین شما هم نفرینش میکردین.همه جا ازش تعریف میکنم همیشه خوب گفتم ازش .شما هم چون نمیشناسین منو دارم بهتون میگم چی کشیدم از دستش
اصلاباهاش حرف نزن... اصلامن یه اعتقادی دارم نبایدتوی خانواده شوهرحرف زد... خودمم فقط وقتی ازم چیزی می پرسن جواب می دم غیرازونم خیلی کم حرف می زنم.... اما جاریم واقعا وراجه... تاحالامادرشوهرم چندبارازحرفاش گریه کرده
زیباترین جمله این است: اما من تو را دوست دارم... و دردناک ترین جمله این است: من تو را دوست دارم، اما...
بعضی وقتا که بهش زنگ نمیزنم تا نمیرم خونشون مادرشوهرم زنگ میزنه میگه الهه به ...چرا زنگ نزدی؟ناراحت شده..بهش زنگ بن حالشو بپرس .آخه مگه تو این چندسال اون یه بار بهم زنگ زده حالمو بپرسه؟؟؟ر وقت هم زنگ میزنه کار داره خر حمالیشو باید بکنم
همونه.... یه بنده خداییم توفامیل ماهست 40سالشه ازدواج نکرده انقدربددهنه هیچ کس دوست نداره باهاش حرف بزنه چون واقعا عصبیه وبه همه تیکه های ناجورمی ندازه
زیباترین جمله این است: اما من تو را دوست دارم... و دردناک ترین جمله این است: من تو را دوست دارم، اما...
منم خواهر شوهرم مجرده ازمن خیلی بزرگتره برای همین بعضی وقتا درکش میکنم که اعصابش خرابه تو هم زیاد فکرتو درگیر نکن فقط نذار بهت توهین بشه همین.
یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
2810