2777
2789
عنوان

جاری خسیسی هستم؟

365 بازدید | 23 پست

من برادرشوهرم داره ازدواج میکنه،دستمون هم خالیه،من یه زنجیر سبک در حد زیر دو گرم برای جشن عقد بدم

و برای پاگشا هم یه پلاک خیلی سبک در ۵۰۰،۶۰۰ صوت بدم،خیلی ضایع هستش؟

نمیگن چه جاری خسیسی بوده پلاک و زنجیر رو باهم نداده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیم دست و دل بازی...کدوم جاری طلا کادو میده

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

نه عزیزم خیلیم عالیه

البته پیشنهاد من اینه که میتونی این پولو بدی یه نیم ست نقره بگیری، هم کادوت تو چشم تره هم شکیل تره، من بودم اینجوری  شاید خوشحال تر میشدم، حالا البته هرکس یه نظری داره شاید طلا بیشتر دوس دارن

:) اولا برادرشون داره کادو میده اگه خسیسم باشه ایشون خسیس بوده نه شما

دوما دندون اسب پیشکشی رو ک نمیشمرن خیلیم عالیه اندازه وصعتون کادو بدید 😘♥

البته البته البته اگر خجالتشونو ندارید

مثلا اگه برادرشوهرت به شما یه سکه تمام کادو داده شده برید قرض کنید حداقل یه نیم سکه رو باید بدید 

البته این نظر شخصی منه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)