2777
2789
ای وای مثلا چیکار میکنن

رابطه دارن 

ب‍‌‌ا م‍‍‌ن س‍‍‌رد ن‍‍‌ب‍‍‌اش‍‍‌ی‍‍‌د م‍‍‌ی‍‍‌رم ک‍‌‌اپ‍ش‍‌‌ن م‍‌ی‍‌‌پوش‍‌‌م ض‍‌ای‍‌‌ع م‍ی‍ش‍ی‍‌‌د .!:)️)))))))))>)))))))))>)))))))))))))))))))))))))))))))▂▃▅▇█▓▒░ ن‍‌گاـہ بہ‌ ظ‍‌اه‍‌ر آروم‍‌م ن‍‌ک‍‌ن #اس‍‌ی‍‌ـב~~ ه‍‌م ق‍‌یا؋ـ‍‌ش م‍‌ثہ‌ آبہ‌️ ░▒▓█▇▅▃▂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجیب اینجاس که این دونفر واقعا فکر میکردن زنو شوهرن😂😂😂😂🥴یعنی مثلش

یه دختره ی احمق هم بود ،به دوست من نامه نوشته بود که عاشقت شدم ودرکم نمیکنی واینا اتفاقا اونم آیدا بود اسمش😂😂

باور کن اگه اون نبود دوستم الان پزشک بود نه یکی دومرتبه کمتر!

حالمو بهم میزد انگار واقعا زنه دوستم بود😒 

اخ دختر با دختر چه عشق وعاشقی ای اخه؟؟😞 

تازه حسودیش میشد وقتی ما با دوستم میگفتیم میخندیدیم😂😂

منم که نمیدونستم منظورش اینه گفتم باشه شب بخیر،، 

صبحش اومدم مدرسه اومد جلوم احوال پرسی کرد خیلی باهام خوب شده بود جوری که برام یه عالمه خوراکی خرید تو مدرسون هس

خیلیی اصرار داشت اون کاره انجام بدیم ولی من گفتم کسی میبینه و فلان.. اما گوش نکرد منم کم اوردم جلوش اخه این همه برام وسیله گرفته بود وضع مالی خوبی هم داشت آیفون 13پرومکس داشته ازجایی که آیدا خیلییییی پولی بوده قبول میکنه....  وبعدشم. که خودتون میدونید 

جالب اینجاس ک همونی که خودشو پسر میدونه دختر بوده فقط ادای دو جنسه ها دراورده

خیلیی اصرار داشت اون کاره انجام بدیم ولی من گفتم کسی میبینه و فلان.. اما گوش نکرد منم کم اوردم جلوش ...

باید ببرنش دکتر  

ب‍‌‌ا م‍‍‌ن س‍‍‌رد ن‍‍‌ب‍‍‌اش‍‍‌ی‍‍‌د م‍‍‌ی‍‍‌رم ک‍‌‌اپ‍ش‍‌‌ن م‍‌ی‍‌‌پوش‍‌‌م ض‍‌ای‍‌‌ع م‍ی‍ش‍ی‍‌‌د .!:)️)))))))))>)))))))))>)))))))))))))))))))))))))))))))▂▃▅▇█▓▒░ ن‍‌گاـہ بہ‌ ظ‍‌اه‍‌ر آروم‍‌م ن‍‌ک‍‌ن #اس‍‌ی‍‌ـב~~ ه‍‌م ق‍‌یا؋ـ‍‌ش م‍‌ثہ‌ آبہ‌️ ░▒▓█▇▅▃▂

واقعاً خیلی بد و حال بهم زنه  

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍