2777
2789
نه بابا همه کسایی‌ که امتحان دارن اونجان ما حدود ۲۰ نفر بودیم دو نفر عقب سوار میکرد یکی پشت فرمون ...

خب بعدش اون به نفر که امتحان داد میشینه عقب یا پیاده میشع??من اصلا دلم‌نمیخاد کسی تو ماشین باشه چون مطمئنم استرس میگیرم😭😭

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین سرهنگ ۴ نفر رو سوار میکنه یکی پشت فرمون و سه نفر هم عقب و هر کی که امتحانش تموم بشه پیادش میکنه ...

وای خداکنه من بشم نفر آخر خودش انتخاب میکنه کی بیاد پشت فرمون بشینه یا هرکی دوست داشت

چرا میشه اما سوالات زیاده عکس بگیرم بفرستم ریز میفته خوندش سخت میشه

نمیخاد عزیزم زحمتت میشه حالا میرم کلاس توکل برخدا 

من همه رو رعایت کردم افسره خیلی سخت گیر بود همه ی اونهایی که اومده بودن امتحان بدن بار هشتم نهمشون ب ...

ای خدااااا

بعضیاشون واقعا سخت گیرن

هر ماشین قلق داره

تا بیای قلق ماشین دستت بیاد طول میکشه خوب

خب بعدش اون به نفر که امتحان داد میشینه عقب یا پیاده میشع??من اصلا دلم‌نمیخاد کسی تو ماشین باشه چون ...

بستگی‌ به خودت یا خودشون داره

هم میتونی‌ بری عقب بشینی هم میتونی بری

واقعا استرس داره

یه عالمه آدم دارن نگات میکنن

میخوای تعداد کم شه باید جزو آخرین نفرات باشی

بعضیاشون دیگه خیلییی سخت گیرن🥲 ایشالا یه سرهنگ خوب قسمت اونایی بشه که امتحان دارن

وای منه بیچاره چکار کنم هیچی بلد نیستم شوهرم میگم یادم بده میگه ماشینمون اتوماته  با این یاد بگیری دیگه با دنده ای نمیتونی یاد بگیری برو همون مربی یادت بده بعد سوار شو 

الهی آمین خدا از دهنت بشنوه من یکشنبه امتحان دارم 😭😭😭😭😭😭

وای توروخدا بیا تو تاپیکم بگو ببینم چکار کردی هر نکته ای چیزی لازم هست بهم بگو دعا میکنم قبول شی

وای منه بیچاره چکار کنم هیچی بلد نیستم شوهرم میگم یادم بده میگه ماشینمون اتوماته  با این یاد بگ ...

آره شوهرتون راست میگه چون یه بچه ها هم که با من میخواست امتحان بده میگفت من با ماشین خودمون که اتوماته اوکیم ولی با ماشین سرهنگ رد میشد و دیگه دفعه چهارم قبول شد

آره شوهرتون راست میگه چون یه بچه ها هم که با من میخواست امتحان بده میگفت من با ماشین خودمون که اتوما ...

وای خدای من هردفعه که رد میشم باید باز پول بدم درسته??

2810