2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمونه سوالها رو نداری؟ همون برگه های زرد رنگ من دارم اگه خواستی واست میفرستم آیین نامه رو بار اول ...

واسه شهری اصلا هول نکن من دفعه اول خیلییی استرس داشتم و ترمز دستی رو یادم رفت بخوابونم ولی گیر نداد بعد که حرکت کردم پام رو کلاج میلرزید و آخرم دوبل خراب کردم ولی بار دوم به پیشنهاد نی نی سایتیا قرص پروپرانول خوردم و خیلیی ریلکس بودم و خداروشکر قبول شدم

واسه شهری اصلا هول نکن من دفعه اول خیلییی استرس داشتم و ترمز دستی رو یادم رفت بخوابونم ولی گیر نداد ...

من هنوز نرفتم امتحان استرس دارم 🥲🥲

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
واسه شهری اصلا هول نکن من دفعه اول خیلییی استرس داشتم و ترمز دستی رو یادم رفت بخوابونم ولی گیر نداد ...

منم پرانول خوردم ولی فرقی نکردم

من که تا دلت بخواد سوتی دادم

دقیقا با ترمز دستی راه افتادم! گفت برو دو رفتم سه!! 

گفت پارک کن راهنما نزدم

گفت پارک دوبل کن خیلی نزدیک رفتم گفت جوب واسه آبه نه پارک کردن 😁

منم پرانول خوردم ولی فرقی نکردم من که تا دلت بخواد سوتی دادم دقیقا با ترمز دستی راه افتادم! گفتم ب ...

یه سوال وقتی تو شهری  امتحان داریم فقط،خودمون و سرهنگ تنهاییم یا نه??

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
منم پرانول خوردم ولی فرقی نکردم من که تا دلت بخواد سوتی دادم دقیقا با ترمز دستی راه افتادم! گفت بر ...

وای آره این سوتیا خیلیی پیش میاد یه نفر که با من میخواست امتحان بده ماشین روشن بود و استارت زد درجا رد شد

ولی به سرهنگ هم بستگی داره مثلا سرهنگی که من باهاش قبول شدم فاصله از جدول واسه دوبل واسش مهم نبود

یه سوال وقتی تو شهری  امتحان داریم فقط،خودمون و سرهنگ تنهاییم یا نه??

نه بابا

همه کسایی‌ که امتحان دارن اونجان

ما حدود ۲۰ نفر بودیم

دو نفر عقب سوار میکرد یکی پشت فرمون خود افسر هم کنار‌ راننده

وای آره این سوتیا خیلیی پیش میاد یه نفر که با من میخواست امتحان بده ماشین روشن بود و استارت زد درجا ...

آی گفتی

خدایی این افسر که من امتحان دادم خوب بود

خواهرم بار چهارم قبول شد میگه با دستی راه افتادم افسر درجا گفت پیاده شد ردی!

منم پرانول خوردم ولی فرقی نکردم من که تا دلت بخواد سوتی دادم دقیقا با ترمز دستی راه افتادم! گفتم ب ...

من همه رو رعایت کردم افسره خیلی سخت گیر بود همه ی اونهایی که اومده بودن امتحان بدن بار هشتم نهمشون بود من که بار اولم بود بهم گفتن حتما ردت میکنه حتی افسره وقتی که سوار شدم افسره دنده رو گذاشته بود رو چهار که ببینه من حواسم هست دنده رو چک کنم یا نه😂  

یه سوال وقتی تو شهری  امتحان داریم فقط،خودمون و سرهنگ تنهاییم یا نه??

ببین سرهنگ ۴ نفر رو سوار میکنه یکی پشت فرمون و سه نفر هم عقب و هر کی که امتحانش تموم بشه پیادش میکنه و نفر بعدی که صندلی عقب بود میاد پشت فرمون

اگه نفر اول باشی سه نفر هم پشتت هستن ولی اگه نفر آخر باشی فقط خودتی و سرهنگ

2810