2777
2789
عنوان

بیایین شات هم میذارم طرف قبلیم تهدید میکن

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 65 پست

هیچی شاید میخواد ازدواج کنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=271517049]خداروشکر تموم شده من از ترس عکس و فیلمایی ک دست کسی دارم میخوام تا اخر عمر ازدواج نکنم /:[/QUOTEمنم داشتم همچین چیزی تهدیدم هم میکرد ولی تو نامزدی به نامزدم گفتم تو رابطع بودم گفتم هر چی بود واسه گذشته ست و اینا چون نامزد کردم باز طرف تهدید میکرد ولی گفتم خیال خودمم راحت کردم دیگه

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤
هیچی من خود کشی کردم چون بیبی فیسم شوهرم فک کرد زمانی ک بااون بودم خیانت کردم بعد۳ روز ای سیو بیدا ...

وایییی

خداروشکر تموم شد🤕🤲

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 
بمیرم برات چی کشیدی💔

سخت ترین روزای عمرم بود خواهرشوهرام میگفتن حتی بچه ازاونه

مادرشوهرم میگفت حتما میارتش خونه

خیلیا خیلی زخم زبونا زدن

خیلیا دل شکستن

بابام بیرونم کرد

معده درد شد رفیق همیشگیم

افسردگی

ریزش مو

اما گذشت

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
سخت ترین روزای عمرم بود خواهرشوهرام میگفتن حتی بچه ازاونه مادرشوهرم میگفت حتما میارتش خونه خیلیا خ ...

خدا ازش نگذره بی شرفو.... خداروشکر الان همسرت باهات خوبه عزیزم؟ زندگیت آرومه؟ 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
خدا ازش نگذره بی شرفو.... خداروشکر الان همسرت باهات خوبه عزیزم؟ زندگیت آرومه؟ 

الان خوبیم خداروشکر ۲ سال میگذره

اما هنوزشوهرم اون اعتماد ۱۰۰ درصدیو بهم نداره

هنوز بعضی وقتا تو بعضی دعواها ب رو میاره البته بهش حق میدم مثلا شاید تواین دوسال کل دوسال ۱۰ بار شایدم کمتر توروم زده اما ن مستقیم

بااینهمه اکثر دعواهارو من شروع میکنم چون ۴سال زیر فشار خانواده اش بودم عصبی شدم افسرده شدم ولی بازم ب اینکه بگه حق میدم چون شوهرم درمورد کنایه وتیکه پروندن خیلی صغیفه شاید هرکی بود بیشتر میگفت اره تو دختر درستی نبودی

چون شوهرم من اولین شخص زندگیش بودم وبشدت متعصب ومذهبیه

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
هیچی شاید میخواد ازدواج کنه

بخشی از داستات زندگیمو تعریف کردم اینجا

بمن میگفت کسی ک بیشرف وبیناموس باشه همچین گوهی میخوره ولی کرد

راستم گفته

راستش من وضعم از شما خیلی خراب تره

ازم مدرک داره

برگه ازمایش بارداری

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:
راستم گفته راستش من وضعم از شما خیلی خراب تره ازم مدرک داره برگه ازمایش بارداری

یاخود خدا اونو واس چی دادی دستش اخه دختر خوب

چن سالته

کاش هیچوقت ادم ب هیچکس اعتماد نکنه

منم ی پیام بود گفته بودم حالا ک دخترونگی ندارم میری

[QUOTE=271517049]خداروشکر تموم شده من از ترس عکس و فیلمایی ک دست کسی دارم میخوام تا اخر عمر ازدواج ن ...

نزد دیگه تو سرت؟

بالاتر گفتم من وضعم خراب تره

ازش باردار شدم💔

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:
الان خوبیم خداروشکر ۲ سال میگذره اما هنوزشوهرم اون اعتماد ۱۰۰ درصدیو بهم نداره هنوز بعضی وقتا تو ب ...

خب الحمدالله ک از زندگیت راضی هستی جرو بحث همیشه هست منم بهت حق میدم زیر فشار پرخاشگر شدی من از تو بدترم برام دعا کن منم ب آرامش برسم 😔

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
یاخود خدا اونو واس چی دادی دستش اخه دختر خوب چن سالته کاش هیچوقت ادم ب هیچکس اعتماد نکنه منم ی پی ...

17

من ندادم خودش رفته گرفته 

من اون موقع خیلی احمق بودم هنوزم هستم 

شدیدا بهش نیاز داشتم 

17 من ندادم خودش رفته گرفته  من اون موقع خیلی احمق بودم هنوزم هستم  شدیدا بهش نیاز داشت ...

چ سنت کمه اخه چ زود ب اینچیزا افتادی

طرف چن سالشه

الان باهاش تورابطه ای

چرا کات کردین

بچه رو چجوری سقط کردی

مدارکو ازکجا میدونی داره

خب الحمدالله ک از زندگیت راضی هستی جرو بحث همیشه هست منم بهت حق میدم زیر فشار پرخاشگر شدی من از تو ب ...

انشالله هممون ب ارامش برسیم عزیزم