2777
2789
عنوان

معجزه ختمو نذر بهتر ازین رو سراغ ندارم معجزه حقیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1270081 بازدید | 18090 پست
نازنین جان خصوصی رو چک میکنی لطفا؟؟؟

آره عزیزم حتما 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
من تسبیح کربلاروازسازمان ارشادشهرمون گرفتم نمیدونم اصله یانه  ان شالله اصل باشه چون دسترسی به ...

اونا معمولا اصل میارن دیگه بالاخره سازمان هستن

از امام حسین بخواه اصلشو به دستت برسونه اگر به دستت نرسید تسبیح جدیدی بدون همون تربته کربلاس 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوام امشب شروع کنم.  اول باید دیگران رو ببخشم بعد یه تسبیح تربت پیدا کنم و شروع کنم؟ حرز اما ...

عزیزم دیگرانو ببخش و دشمناتو به خدا بگو اونایی که قابل هدایتن بخشیدم

تسبیحم تربت باشه عالیه نبود با یه تسبیح دیگه شروع کن

حرز امام جوادم پی گیر تاپیکام باش حتما یه تاپیک درموردش میزنم 

فعلا حرزای مفاتیحو به اسم احراز ائمه از مفاتیح (یا نمیدونم یه کتاب دیگه بود) دربیار بنویس بنداز گردنت (پری نباشی وضو داشته باشی)

بدون حرزم میتونی شروع کنی 

حرز واسه کسیه که طلسم و جادو زیاد داره که در این صورت میشه مانع حاجت رواییش ولی حرز ائمه رو بنویس اونام عالیه

عزیزان یه سوال دارم. حتما باید تسبیح امام حسین باشه؟ و حتما باید حرز داشته باشم؟

پست قبلی دقیقا همین دوتارو گفتم گلی 

بهتر اینه ولی حتما نیست

من وسط چله هام ناامید میشم چیکار کنم😞

یاسین حداقل روزی یکی بخون

آرامش و قوت قلب میده بهت 

@taraneh003     @yas99_95   @پرسستش   @minaaaaaakhanom   @کارین ...

@مریمها     @علفیونجه     @yaldam__     @elijoon099          🌹🌹🌹

🌸معجزه ۱۲۴ هزار ➡️ کلیک کن 🌷بر چهرۀ پر ز نور مهدی صلوات🌸تاامر فرج شود مهیّا صلوات🌷بهر فرج و ظهور مهدی صلوات 🌷🌷🌷  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷خداروشکر  
یاسین حداقل روزی یکی بخون آرامش و قوت قلب میده بهت 

سلام گلم‌.لطفا خصوصی را چک کن.ممنون

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.
چرا ممکن؟

چون خیلیا با اعتقاد و ایمان ضعیفشون حاجت نمیگیرن

یه ذره تاخیر میبینن یا یه برون ریزی میشه میرن کنار و ناامید میشن 

ببین همه ی اینایی که استارتر گف یجورایی تشریفاتن و اگه باشن خیلی تاثیر داره تو حاجت روایی  این ...

🤩🤩😘😘😘🌹🌹

مرسی شماهم به یاران امام زمان پیوستید ؟ 

من از ته دل اعتقاد دارم صاحب تاپیک خود حضرت هستن 

اجرت با امام خوبمون

من نقش کمتر از بقیه خواهرام بود همون اول یه چی گذاشتم رفتم 

ولی شماها دارید خدمت میکنید به امام 

سلام گلیا من خیلی حالم بده دارم دیوونه میشم بخدا دعا کنید مشکلاتمون و این مشکل جدید که پیش اومده وا ...

حتما حل میشه دلم روشنه عزیزم

ما امام زمان داریم که فقط کافیه یه آمین بگه توی دعاهامون تمومه 

ان شاءالله هرچی صلاحته همون بشه خواهر 

@نازنیناینا     سلام عزیزم،لطفا خصوصی رو چک کنید.

چشم عزیزم حتما 

حتما حل میشه دلم روشنه عزیزم ما امام زمان داریم که فقط کافیه یه آمین بگه توی دعاهامون تمومه  ...

چیکار کنم امام زمان آمین بگن؟

کلا چیا خوبه؟

خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹
🤩🤩😘😘😘🌹🌹 مرسی شماهم به یاران امام زمان پیوستید ؟  من از ته دل اعتقاد دارم صاحب تاپیک خو ...

راستش خودمم نمیدونم چطور افتادم تو این خط...

یه مدت بود هیچی رو قبول نداشتم هیچی رفته رفته خدارو رو هم فراموش کرده بودم ...

امسال نمیخواستم روزه بگیرم ....بر خلاف سالای دیگه که روزه هام بجا بود ...چند تای اول هم نگرفتم تا یه روز اتفاقی تاپیکو دیدم...چند ثانیه مکث کردم که بزنم روش یا نه ...

گفتم ولش یجورایی  هم تو دلم خندیدم  گفتم نذر و چله؟

اما تو همین حین روش زدم و اومدم تو تاپیک ...

نمیدونم چرا تصمیم گرفتم امتحانش کنم ...همون روز هم پری شدم ...تا هفت روز له له میزدم که تموم شه فقط من شروع کنم ...تو اون هفت روز کارم این بود که بیام هر روز چند ده صفحه بخونم و خیلی زود کل تاپیکو خوندم 😁

نازی شروع کردم و همون روز اول یه حاجتمو گرفتم ...دوس داشتم داااد بزنم بگم بخاطر چی اینطوری شده اما دهنم قفل بود نمیتونستم به خانوادم بگم...بعد اون هم چند روز بعد به یه حاجت دیگم رسیدم ....

الان دقیقا یه ماهه که شروع کردم بی انصافیه نگم حال روحیمم تغییر کرده...

اینکه اینجور از خودت حرف میزنی نهایت تواضعت رو نشون میده من کاری نکردم ک....

امیدوارم اول از همه خودت و خانوادت در پناه حق باشن 

و دوم  همه به راه راست هدایت بشن 

و سوم  منم از لحاظ معنوی و...پربار تر بشم 

راستی تو خصوصی پیام گذاشتم خواستم ادامشو بنویسم ولی نمیدونم گمش کردم که از کجا باید برم ادامه پی وی 😆بی زحمت پیام میدین تا برای منم بیاد بالا

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)