2777
2789
عنوان

معجزه ختمو نذر بهتر ازین رو سراغ ندارم معجزه حقیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1270010 بازدید | 18089 پست

سلام گلیا من خیلی حالم بده دارم دیوونه میشم بخدا

دعا کنید مشکلاتمون و این مشکل جدید که پیش اومده واسمون حل بشه تورو خدا😔😔😔😔 بگید منم واستون حمد بخونم 

خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازنین جون سوالی ک بالا پرسیدم جواب میدی 

آره سحر جان الان میبینم 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
نازنین جون از کربلا میشه تسبیح تربت اصل پیدا کرد؟یعنی اونا چینی نیستن؟😅 یکی از اشناهامون رفته کربل ...

اینو که گفتم خخخ

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
میخام ازدواج کنم یه ازدواج خوب اما هیچ وقت جور نشد فقط سنم داره میره بالا و نا امید تر شدم

این نذر خوراکش همه ی حاجتاس مخصوصا ازدواج 

دو سه بار بدون فاصله باید برداری نذرو

طبق صفحه ۳۵ نیت کن و نیابت شهید سید مجتبی سید مجرد قمی فراموش نشه
هرروز کمتر از ۱۰۰۰ تا نفرست تا سرعت و قدرت نذر بیشتر بشه

وای بچه ها چشام در اومد انقد خوندم و گیج شدم و تعداد صفحات بالاس  خیلییییی گرفتاری دارم نه یکی ...

خواهش میکنم  عزیزم وظیفم بود واقعا 

صفحه ۳۵ رو بخون همون مثالو کپی کن پرانتزاشو حذف کن حاجتاتو اضافه کن 

از روی اون نیت یبار اول ختم نیت کن اوکی میشه 

وای بچه ها چشام در اومد انقد خوندم و گیج شدم و تعداد صفحات بالاس  خیلییییی گرفتاری دارم نه یکی ...

بقیشم صلوات فرستادنه 

طبق صفحه ۳۵ نیت کن و نیابت شهید سید مجتبی سید مجرد قمی فراموش نشه
هرروز کمتر از ۱۰۰۰ تا نفرست تا سرعت و قدرت نذر بیشتر بشه

بقیشم صلوات فرستادنه  طبق صفحه ۳۵ نیت کن و نیابت شهید سید مجتبی سید مجرد قمی فراموش نشه هرروز ...

سلام گلم.لطفا خصوصی را چک کن.ممنون

خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.
ممنونم قشنگم ❤👍🏻

خواهش میکنم 🌹❤️🌹

🌸معجزه ۱۲۴ هزار ➡️ کلیک کن 🌷بر چهرۀ پر ز نور مهدی صلوات🌸تاامر فرج شود مهیّا صلوات🌷بهر فرج و ظهور مهدی صلوات 🌷🌷🌷  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷خداروشکر  
مرسی عزیزدلم🥺❤️برای منم دعا کنید حاجتروا بشم😍

انشاءالله میشی🌹🌹🌹

🌸معجزه ۱۲۴ هزار ➡️ کلیک کن 🌷بر چهرۀ پر ز نور مهدی صلوات🌸تاامر فرج شود مهیّا صلوات🌷بهر فرج و ظهور مهدی صلوات 🌷🌷🌷  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷خداروشکر  

باورکنید من به دخترام راضی هستم وهمیشه شکرگزار هستم که چهارتا دختردارم  ولی الان که یهویی باردار شدم نمیخوام زخم زبونای مردم دوباره شروع بشه   اخه خیلی تحمل کردم فقط خدا میدونه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
بچه ها یه راهنمایی در حال اقدام ب بارداری هستم و یکی از حاجتای مهممه و اینکه ماه آینده زمان پریود بع ...

سلام چی بگم والا

ببین چی به دلته دیگه

ولی سعی کن تایمی برید مشهد که پری نباشی 

بنظرم به دلت نچسبه بازم اگر آقا بطلبه که همه جوره میپذیرتت