2777
2789
عنوان

معجزه ختمو نذر بهتر ازین رو سراغ ندارم معجزه حقیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1270122 بازدید | 18090 پست

بچه ها یه راهنمایی در حال اقدام ب بارداری هستم و یکی از حاجتای مهممه و اینکه ماه آینده زمان پریود بعدیم قراره مشهد باشم نمی‌دونم قرص بخورم یا که تا امام رضا ممکنه خودش کاری کنه که پری نباشم نمی‌دونم چکار کنم از طرفی هم دوست ندارم اونجا باشم و پری بشم ،خواهش میکنم همفکری کنین

نازنین جون از کربلا میشه تسبیح تربت اصل پیدا کرد؟یعنی اونا چینی نیستن؟😅 یکی از اشناهامون رفته کربل ...

آره گلم بگو از یه جای معروف بخره مثلا از خدام حرم امام حسین بپرسه از کجا بخره 

معمولا کربلا اصله همه ش 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره گلم بگو از یه جای معروف بخره مثلا از خدام حرم امام حسین بپرسه از کجا بخره  معمولا کربلا اص ...

نازنین جان خصوصی رو چک میکنی لطفا؟؟؟

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

میخوام امشب شروع کنم. 

اول باید دیگران رو ببخشم بعد یه تسبیح تربت پیدا کنم و شروع کنم؟ حرز امام جوادم ندارم‌ 

لطفا یکی جواب بده. حالم بده😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
عزیزان یه سوال دارم. حتما باید تسبیح امام حسین باشه؟ و حتما باید حرز داشته باشم؟

No حتما نباید باشه ...ولی اگه بود چه بهتر 

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)
میخوام امشب شروع کنم.  اول باید دیگران رو ببخشم بعد یه تسبیح تربت پیدا کنم و شروع کنم؟ حرز اما ...

نمیخواد حتما حتما حتما داشته باشی ..

ولی تهیه کنی چه بهتر 

خود استارتر و خیلی های دیگه اوایل با تسبیح های معمولی صلوات میدادن و نتیجه هم گرفتن 

اگه یهو نمیتونی کسی رو ببخشی اشکال نداره اما سعی کن در حین انجام نذر کینه رو بزاری کنار و ببخشی

بخشیدن لطفی ست به خود نه دیگری ...با این شعار که او لایق بخشیدن نباشه من مستحق ارامشم 

نبخشیدن یعنی یکی رو مدام تو ذهنمون زندانی کنیم...

زندانی ملاقاتی میخواد ..غذا میخواد...انرژی میخواد

با بخشیدنش اونو از زندان ذهنمون بیرون میکنیم ...

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)