2777
2789
عنوان

خسته شدم از این وضعیت🤕🤕🤕🤕

225 بازدید | 20 پست

من خیلی وقته سر درد های شدیدی دارم که اکثرا بعد عصر شرو میشن تا همین الااااان

یعنی حس میکنم یکی چکش برداشته داره میکوبه به سرم شقیقه ها و پشت سرمم ذق ذق میکنن

سر درد معمولی نیست چون واسه یروز نیست الان بیشتر از یساله همینطوریم قرص هم اثر نمیکنه

گاها وقتی از یچیزی عصبی میشم هم این سر درده میاد سراغم

بنظرتون از چی میتونع باشه🤕

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️

گمونم میگرنه

درمانشم خوابه

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ین؟ی یکسالع نرفتی دکتر

نه خودم ک نمیزارن تنها برم جایی بهشونم میگم میگن از گوشیه کم گوشی بگیر دستت😊

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
یک سال سر درد شدید داری دکتر نرفتی؟ 

نمیبرن😂

یه عکسی چیزی مینداختی از سرت خدا نکرده چیزی نباشه، و چطور طاقت آوردی و یه درمان قطعی نکردی این همه وقت، خوب مسلما یه چیزی هست که همیشه درد داری عزیزم، شاید با یه دوره خوردن  قرص آهن هم برطرف بشه، ولی لااقل برو دنبالش هم دردت تموم بشه هم بفهمی از چیه

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
نمیبرن😂

نمی‌برن؟؟؟؟ کیا خانوادت؟ خوب خودت برو، آخه دردش رو بقیه نمیکشن که بفهمن اذیت میشه، یروز بزن به کولی بازی تا ببرنت یا خودت برو نهایتا دیگه 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری