2777
2789

پیرو تاپیک پربازدید عجیبترین همسایه .....

دیگه اونجا۷۰ صفحه رفته حلو گفتم دیده نمیشه پستم مجبور شدم تاپیک بزنم

تو نی نی سایت که میام احساس میکنم < کارما > بیخ گوشمه آمادس یچیزی بگم تلافیشو سرم دربیاره از بس میگین کرما کارما کارما

واسه خونه دار شدنمون صلوات می‌فرستین 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

لایک کن برم چایی بدم بیام

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

هیچکی همسایه ما نمیشه .اونقدر سر وصدا و اذیت که نگو .خیلی بی ملاحظه ان

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

خونه ما ویلاییه یه همسایه جدید اومده بود درست روبروی ما کوچمونم زیاد عریض نیست 

یروز درو زد دیدم تو یه بشقاب کتلت چیده آورده برام ولی یه برش خیارشور دستش نگهداشته بود بشقابو ازش گرفتم تشکر کردم گفت این خیارشورم افتاد رو زمین خاکی شد آب بگیر بخور 😐

تو نی نی سایت که میام احساس میکنم < کارما > بیخ گوشمه آمادس یچیزی بگم تلافیشو سرم دربیاره از بس میگین کرما کارما کارما
2809