2777
2789
عنوان

ننه های نینی های ناز فروردین و اردیبهشت 94 تاپیک چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 29670 بازدید | 2080 پست
مامانی یه بار دختر من مدفوعش سفت شد بود مامانم بهش از عطاری فلوس خرید داد ( روشش هم توشو در می یاری اون سیاهاشو با آب جوش یا با شیر خودت میخیسونی بعد از صافی رد می کنی یه قاشق چایخوری میدی میخوره) من دکتر برده بودمش بهم گفت تو تغذیه خودت مراعات کن غذاهای مسهل بخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رها جون من گفتم پسرمو میخوایم ببریم ختنه بچم تو مطب زیاد گریه نکرد آوردیمش خونه بی حسیش تموم شد و گریه میکرد دلم ریش شد واسش الان خوبه خداروشکر
عزیز دل مامان و بابا خوش اومدی. خدایا شکرت
رها وقتی پست گذاشتم چند ده دقیقه بعد تکتم پاشد تا 8 صبح بیدار بود دیگه گریه م گرفته بود فکر کن تا 8 صبح نشسته باشی شدیدا هم خوابت بیاد
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
دیشب ترانه 10و نیم تا 11و نیم خوابید بعد پاشد هی خورد هی بالا آورد هی پیپی کرد تا 4و نیم منم میگرنم عود کرد بعد 9ماه گلاب به روتون بالا آوردم نمیدونم چرا بعضی وقتا که شیر می خوره آخرش سینه رو ول میکنه شروع میکنه گریه ولی دوباره سینه میخواد به نظرتون شیر بالا میاره دماغش کیپ میشه اینطور میکنه ما هم نمیدونستیم چه کنیم من هی قطره ریختم تو بینیشو با پوار خالی کردم کولرم خاموش کردیم اخر رودست باباش خوابید الان آرومه کی این شبای نفرین شده تموم میشه چرا روزا اینقده راحت میخوابه
CafeMom Tickers