2777
2789
عنوان

ننه های نینی های ناز فروردین و اردیبهشت 94 تاپیک چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 29670 بازدید | 2080 پست
خوبم شکوه جون ممنون شما خوبی دخترنازت خوبه؟
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
نیوشا جان چه رژیمی رو پوریا داره.دکتر به من گفت روزی ۱۲۰سی سی ببلاک بهش بدم امروز بیشتر شد چون سیر نمیشه حالا میخوام به پستونک عادتش بدم شاید از اشتهاش کم شه. نمیدونم از شیر خودم بهش بدم یا نه.
همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او ،همیشه قسمتی از غم های کسی باش نه دلیل او

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر کارایه دخترمو مامانم میکنه ده روز تو بیمارستان و خونه امون پیشم بود الانم من خونه اشونم تا اخر هفته یعنی حدودا میشه ۲۶روز من خودم اگه گریه هاش طولانی شه کلافه میشم گریه میکنم مامانم میاد بچه رو ازم میگیره.خدا خودش کمکم کنه تنهایی از پس کاراش بربیام
همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او ،همیشه قسمتی از غم های کسی باش نه دلیل او
من دوهفته مامانم پیشم بود بعدش تنها بودم به بچه میرسم شوشو هم کمک می کنه حمومشم میارم خونه مامان شوشو نزدیکه کارای خونه و شام و ناهارو نمیرسم خونم داغونه غذای درست حسابی هم نداریم اینقد که کمبود خواب دارم و روحیم خرابه به خوردو خورداک خودمم خوب نمیرسم تازه سه چهار روزه یبس شدم و هموروییدم اذیت میکنه
CafeMom Tickers
کله پاچه دوست ندارم . دلستر خیلى مى خورم . روغن حیوانى هم گاهى . دوهفته قطره شیرافزاهم خوردم . الان تموم شده . مشکل نداره باز بخورم . شیرم کمه غصه دارم بچه همش گشنس دلمم راضى به شیرخشک نیس از اجبار مى دم
شکوه جان جدول مقدارش رو قوطی هس.منتها من بر اساس نیاز دخترم کم میکنم تعداد وعده ها رو زیاد
من نی نیم روز اولین سالگرد ازدواجمون به دنیا اومد فداش شم.بیشتر از یه روز درد کشیدم آخرم سز شدم.خیلی ناراحتم.پدرم دراومد ولی الحمدلله نی نیم هم سالمه هم سفید و خوشگل.چشماش هم بین سبز تیره و خاکستریه.