2777
2789
عنوان

ننه های نینی های ناز فروردین و اردیبهشت 94 تاپیک چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 29670 بازدید | 2080 پست
مامانى مامانه من الان که یماه شده بچه. همش یا پیشم بود یا من پیشش جز ده روز که اونم باز تنها نبودم. چون خیلى ضعیفم ولى این مدت که مامانم نبود با اینکه کسى پیشم بود یکم راه افتاد. م. خدا خودش کمک مى کنه موقع تنهاىى
خانمی جون غصه نخور والا پسر منم که نزدیک ۵ کیلو شده هنوز سایز صفر میپوشه خوب دختر نازت زودتر به دنیا اومده ی خورده بیشتر وقت میبره که وزن بگیره صبور باش عزیزم مطمین باش که تو ماههای اینده اینا رو جبران میکنه
عزیز دل مامان و بابا خوش اومدی. خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دیونه شدم، بچم یک روزایی که گریه میکنه نمیخوابه منم پا به پاش گریه میکنم، میگم علط کردم بچه دار شدم، خدا منو ببخشه ولی دست خودم نیست، شیرخشک میدم بهش دکتر میگه هر دفعه 60 سی سی ولی دختر من با این سیر نمیشه بیشتر میخواد نمیدونم چکار کنم
سلام دوستان پسرک من تا یه هفته پیش خیلی خوب میخوابید الان خواب روزش کم شده ولی خداروشکر شب میخوابه ۴۸ روزشه وزنشم خوبه یعنی زیادی خوبه ۴۰ روزگی ۵۷۰۰ بود الان پوشکش سایز۳شده!!! مکمل شیردهی بخورین مثل ب ب مام خیلی واسه شیرتون خوبه
مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
مامان من تا سه روزگی پیشم بود، اما مادر شوهرم چون تو ساختمون ما زندگی میکنه کمکم میکنه، تا دهمم ناهار و.شام و مادرشوهرم واسم میاورد،از ده به.بعد خودم کارای خودمو انجام دادم، تازه واسه اولین بار دیروز پسرمو بردم حموم، شوهرم کمک کرد.
دختر من کولیک داره شبا از 12 شروع میکنه به گریه کردن تا3. یه مشکل دیگه ای هم که داره موقع شیر خوردن اگه تند تند بخوره یهو شیر زیاد میپاشه تو دهنش بدش میاد کلی گریه می کنه و واسم ناز میاره نمی دونم چیکارش کنم?!
سلام مامانا.بهار من چن شب خواب نداشت بیقرار بود حس کردم رفلاکس داره اکروز بردم دکتر گفت رفلاکس داره ببلاک و کپسول امپرازول داد بهش.
همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او ،همیشه قسمتی از غم های کسی باش نه دلیل او
نفس جون بهش کاراوی میکسچر میدم اما نمیدونم چرا باز گریه میکنه
یه عادت بدی داره باید در حال شیرخوردن بخوابه. چون سیر میشه و خوابش میاد هی میخوره دلش درد میگیره البته این حس منه بازم نمیدونم
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
من از دوهفتگی دخترمو بردم حموم
تا بیست روز خونه مامی بودم البته بعد ده میخواستم بیام اما بخاطر زردی دخترم هر روز دکتر و بیمارستان و ازمایشگاه بودیم منم با بابام میرفتم دکتر که شوشو مرخصی نگیره برا همین تابیست روز موندم
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)