2777
2789
عنوان

ننه های نینی های ناز فروردین و اردیبهشت 94 تاپیک چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 29670 بازدید | 2080 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۱ فروردین از ۲ بامداد تب و لرز گرفتم.استامینوفن پاشویه هیچ چیز جوابگونبود تااینکه ۸شب رفتم زایشگاه و گفتم تبم بالاست استفراغ داشتم ان اس تی بگیرین ببینم بچم حالش چطوره.از اونجا که قبلا به خاطر رو به کاهش بودن اب دور بچه زیادزایشگاه میرفتم تا تحت کنترلباشم با شرایطجدید که پیش اومده بود بستریم کردن.سونو بایفیزیکالو یهسری ازمایش گفتن اوژانسی باید سز بشی اونم تو ۳۵ هفته. خودم و همسرم هردو کارشناس بیهوشیم و همکاربودیم سزارین شدم بااسپاینال خیلی خیلی راضی بودم. بچه خوب بودامامن تبم تا ده روز ادامه داشت و بستری بودم تا ده روز قویترین انتی بیوتیک ها با دوز بالا زدن تا بعد ده روز قطع شد..هم سخت بود اما خاطره شدهااااااااااااا
الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم .الهی آمین .
دخترم الان ۴۶ روزشه اما از ۲۲۰۰ رسیده به 2950 این وزن نگرفتنش نگرانم کرده شیر خشک به هیچ عنوان نم خوره. خدارو شکر رها جون دخترت خندید مال من که هنوز فکر می کنه جنین بچه هم ℃℃℃℃
آتی جون من آد رو با پستونک میدم. بخاطر رفلاکسی بودنش رژیم غذایی داره و بخاطر همینم باید پستونکی بشه. چون خیلی سخت میگیره فقط با زور آد میتونم پستونک بدم بهش. راستی بچه ها این روزا کولر زیاد روشن میشه مواظب نینیا باشین. ما فقط یک ساعت کولر روشن کردیم. مثل اینکه باد پیچیده تو گوشش عفونت کرده. الان دو روزه تب داره بچم
میگم مامانا شماهم تصویر اییه های زندگیتون رو بزارین واسه کاربری تا همش جلو چشم باشه و تو تاپیک های قدیمی گم نشه.البته فقط پیشنهادبود عزیزان
رهاجون میدونم برا شیر بیدار میشه چون برا هیچی گریه نمیکنه جز شیر وقتی بیدار میشه گریه میکنه شیر میخوره آروم میشه اما اگه عادت میکرد که توی ننو یا روی پا بخوابه عالی میشد میدادم شوهرم میخوابیدم اما الان نصفه شبها که خسته بشم میدم شوهرم یه کم میمونه بعد گریه میکنه که زیر سینه بخوابه!باز باید خودم بغلش کنم
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
جدول مامانا نام.............شهر........سن........تاریخ زایمان..... جنسیت.....اسم نی نی مهتاب.........تهران........27.........8 فروردین ..........دخمل........مهرسا نیوشا....... تهران........ 27........13 فروردین..........پسمل........پوریا رهاوطاها.....زنجان........24........21 فروردین..........دخمل.........الینا خانومی......مشهد.......26........22 فروردین..........دخمل.........یاسمین فاطمه تمنا............شیراز.................. 25فروردین...........پسمل........ علی کوثر..........اصفهان.......31 .......27فروردین...........دخمل.........فاطمه زهرا عسل بانو... تهران....... 25....... 1 اردیبهشت. .......پسمل....... مهدیار فاطمه.........تهران........28........1 اردیبهشت.........دخمل.........یسنا نفس من.....تهران........27........3 اردیبهشت........پسمل.........امین عاطی.......شهرکرد......21........5 اردیبهشت........پسمل.........کیان تکتم..........تهران.........23........6 اردیبهشت.........دخمل ........تکتم شکوه....... تهران.........27....... 6 اردیبهشت........ دخمل.........شانیا مریم..........تهران.........27....... ۸ اردیبهشت........پسمل........ سپهر زهرا...........تهران.........27........8 اردیبهشت........دخمل...........آدرینا مهرآیین.....ساری.........30........14 اردیبهشت......دخمل..........ترانه سان.........زنجان.........29....... ۲۲اردیبهشت...... دخمل.......... بهار . عطیه.......مشهد.........35........22اردیبهشت.......دخمل...........سارا