2777
2789

می دونم به خیلی چیزا بستگی داره ولی در کل به نظرتون زندگیشون چطوری میشه؟

البته زیاد نه مثلا در حد یک یا دو سال

می دونم زیاد نیست ولی یه جوریه که خانم همش احساس پیری می کنه یا احساس می کنه شوهرش بچه اس و نمی تونه بهش تکیه کنه( هرچند خلافشم وجود داره)

ولی من خودم اینطوریم...

دوست دارم مرد از زن حداقل چهار پنج سال بزرگتر باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظری در مورد زندگی بقیه ندارم. آمار ثبت احوال نشون میده میزان جدایی توی ازدواجهایی که خانم بزرگتره خیلی کمتره.

شما هم همون کاری رو بکن که دوست داری.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

عزیزم من از همسرم دو سال بزرگترم. ولی هیچ مشکلی باهم نداریم. حتی اون مشکلاتی رو که زن و شوهرهای دیگه دارند اونم نداریم. منم اول میگفتم عمرا بتونم با کسی که کوچکتر از خودمه زندگی کنم. ولی قسمته دیگه. البته هردومون بالای 30سال داریم. شوهرمم انقدر فهمیده و آقاست خودمو در برابرش بچه احساس میکنم

برا هر زوج متفاوته ب نظرم

دایی من شاید 3 سال از خانمش کوچیک باشه

اما حدودا 5 سال  بزرگترم  نشون میده از بس زندایی ظریف و نانازه 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
عزیزم من از همسرم دو سال بزرگترم. ولی هیچ مشکلی باهم نداریم. حتی اون مشکلاتی رو که زن و شوهرهای دیگه ...

ان شاءالله  همیشه خوشبخت باشین 😍

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری