2777
2789
عنوان

مسابقه عکس اسفند ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 23 بازدید | 332 پست
من تازخه امروز فعالیتم بیشتر شده
بدو بیا ببین لایک کن ببین قلب خونه منوhttp://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016110620505636676 امتیاز بده شاید شما یکی از برندگان رای دهندشدی[smiley]l/l_46.gif[/smiley] رای بده جایزه بگیر [smiley]l/l_52.gif[/smiley]

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حدسای من نوزادی: شیگولی و پارمیدا 4 ماه تا یکسال:محمد طاها(با تقلب) و حسنا و شمیلا یک تا سه سال:عطر و ادکلن و خودم سه سال به بالا:نفس و آنجلا
سلام خداروشکر این مسابقه ی طاقت فرسای دم عیدی هم تموم شد. مرسی از حدسای خوبتون که منم بودم من با گوشی ام سخته دونه دونه به تفکیک سن بگم . همینجوری اعلام میکنم. خخخ. فاطمه و الهه من و انجلا حسنا محمدطاها با تقلب مامانش که برنده نمیشه شیگولی و پارمیدا
سلام صبح بخیر این تاپیک به خاطر این گذاشته شده که هم قوانین گفته بشه هم اینکه اگه کسی سوالی یا مشکلی داره مطرح کنه پس جای هیچ بهونه ای برای بعضی ها باقی نمیمونه که بخوان بگن ما خبر نداشتیم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
من آخر متوجه نشدم این + و - تو قسمت نظرات به چه دردی میخوره هیچ کسی هم استفاده نمیکنه
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم