2777
2789
عنوان

مسابقه عکس اسفند ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 23 بازدید | 332 پست
نمکدون عزیز کاربر زهرا برخلاف قوانین مسابقه بین تاپیک ها لینک عکس بچشونو تبلیغ میکردن من امروز توی تاپیک مشکلات کاربری پیگیر شدم که با تخلف ایشان چیکار کردن که نی نی یار5 گفتن که کاربر زهرا در هر صورت رای زیادی نداستن و جز برنده ها نیستن و برنده ها به زودی اعلام میشن
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
انجلا اون اشخاص خودشون میدونن کیا هستن من این پست رو فقط برای اونا گذاشتم .. حوصله جر و بحث با این افراد رو ندارم... واسه اولی که متاسفااانه مدرکی ندارم .. دیگه خودش میدونه و حق الناسی که به گردنشه ... دومی هم نی نی یار در جریان هستش .... بهش تذکر دادن اما بازم فرقی نکرد چون قبلا رای هاشو جمع کرده بود ... بهرحال این مسابقه تموم شد .... من که چه ببرم چه ببازم سرافرازم بقیه هم خودشون بهتر از هرکسی میدونن چکار کردن
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیگولی جان خب اسم ببر تا نذاریم کسی با تقلب برنده بشه. با سربسته حرف زدنت حق خودتو ضایع میکنی. تذکر چه فایده ای داره.اگر مدرک داری ازش بذار اینجا منتوخصوصی ام به خانوم تهرانی گفتم اگر قرار با یه تذکر قضیه رو تموم کنید آدم میره تبلیغ میکنه اون یه تذکرم به جون میخره. حرف مهم اینه که یکسال و نیمه مسابقه میذاره سایت دیگه از تذکر گذشته و تنها با یکبار تبلیغ باید شخص حذف بشه
مامان نفس جون اخه اینجا گذاشتن که سودی نداره ... وقتی نی نی یار تذکر دادن و همه چی به ظاهر تموم شده دیگه من فقط واسه خودم دشمن تراشی میکنم کاش همونطور که شما گفتید طرف با یک بار تبلیغ حذف میشد نه که دو سه تا تاپیک بزنه بعدش بگه ندونستم وبا یه تذکر همچنان تو مسابقه باشه .. مدارک به نی نی یار پنج ارایه شده اگه میخواستن که حذف میکردن ولی گفتن تذکر دادن
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1
شیگولی خب یعنی اینایی که میگی جز برندگانن؟؟ منم میگم دیگه بعد این همه مسابقه باید این قانون نمیدونستم و تذکر برداشته بشه و حذف بشن اینجور شرکت کننده ها شیگولی شما که مطمئنا برنده ای کاش میگفتی کیا رو میگی یا کلا حرفی نمیزدی اینجوری خیلی سو تفاهم میشه
شیگولی اینجوری که میگی تا زمانی که متقلبان هستن امثال ما برنده نمیشن حرف درستی نیست اینجوری منی که تا به حال 4بار برنده شدم و یکبار هم تاپیک تبلیغغ نداشتم و کلا تبلیغی جز امضا نداشتم میرم زیر سوال و این بی انصافیه
mahtabbb پست ها : 6609 عضویت:1392/7/21 1394/12/20 - 11:13 عصرگزارش پست نامناسب لینک مستقیم خانم تهرانی فقط یک چیز این رده سنی برای لباس فکر نمیکنم عادلانه باشه آخه برای رده سنی نوزاد تا 3 ماه اصلا 4 نفر شرکت کردند که از 4 نفر 2 نفر برندن شانسشون تو برنده شدن خیلی بالاست اگر هم تو سایت فعال نباشن و رای هاشون کم باشه بازم برنده میشن ولی برای رده سنی 1 تا 3 سال 17 نفر شرکت کردند از بین این 17 نفر فقط 2 نفر انتخاب میشن لطفا به این موضوع هم فکر کنید ========================================= منم از این نظر با مهتاب موافقم یه گروه سنی افراد کمتری توشن و شانس برنده شدن بیشتره این بی انصافیه..
بچه ها فکر نمیکردم اینقدر براتون سوتفاهم بشه شما که سابقه شرکت تو این مسابقات رو داشتید خب حتما شناخته شده هستید و تقلب نکردید که تونستید چندبار برنده بشید ... عطر و ادکلن عزیز من شما رو چندین بار دیدم تو تاپیکای مختلف اصلا رفتار خلاف قانون ندارید .... بچه ها بی خیال من کلا پست هامو پاک میکنم ... فقط دوس داشتم حرفمو به خود اون شخص زده باشم که تو دلم نمونه... چند بارم گفتم واسه اولی هیچچچ مدرکی ندارم پس اصلا حرفشم نمیزنم .. دومی هم که خود مسعولین در جریانن .. امیدوارم تو مسابقه بعدی قبل از تبلیغ جوایز اول قوانین رو بزارن که کسی بهانه ای نداشته باشه و با اولین تقلب حذف بشه ... بازم میگم معذرت که فکرتون درگیر شد .... بچه ها دیگه با اجازتون پستم رو پاک میکنم ..... موفق باشید
راستی عطر و ادکلن جان فکر نمی کنم با این اعتراضاتی که دوستان نسبت به رده سنی من دارن و میگن تعدادتون کم بوده من برنده بشم ... اخه قانون برخورد بدون تذکر به تاپیک تبلیغاتی رو اجرا نمیکنن ولی از شانس من همه دارن به این رده اعتراض میکنن ... اینم شانس منه دیگه اما خدا میدونه که من کلی زحمت کشیدم و تاپیک های طنز و اموزنده گذاشتم..... حالا چکار کنم که تعداد لباس نوزادی ها کم بوده ؟؟؟ دیگه از بخت منه .... بازم اشکال نداره از همین جا به برنده ها تبریک میگم... من بیشتر خواستم با شرکت تو این مسابقه و خوندن امضام بچه ها برام دعا کنن.. همین برام کافیه ....
2810