دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چی بگه کلی معذرت خواهی کردگریه کردوالتماس کردحتی خواست خودکشی کنه من نذاشتم خیانتاش رفت اما باعث شدر ...
همینکه معذرت خواهی کرده اشتباهشو گردن گرفته خوبه مردایی که لو میرن اکثرا زیر بار اشتباهشون نمیرن تقصیرا رم میندازن گردن زنشون اینجور مردا خطرناکن باز ادامه میدن
ن عزیزم مراقب خودت باش فقط ب بچه ت فک کن الان فقط سلامتی اون مهمه گلم انشاالله چیزیش نمیشه من تودورا ...
منم فقط به فکر بچم قبلا یه سقط ویه پارگی کیسه اب زود رس داشتم الان ترشحاتم قطع شده میترسم واینکه هیچ علایمی ندارم تو بارداری قبلی سینه درد حالت تهوع داشتم الان هیچی
منم فقط به فکر بچم قبلا یه سقط ویه پارگی کیسه اب زود رس داشتم الان ترشحاتم قطع شده میترسم واینکه هیچ ...
خوب کاری میکنی گلم فقط ب فکربچه ت باش سلامتی هردوتاتون تودستای خودته فقط ب خدا ایمان داشته باش بخداخدای نکرده واست مشکل پیش بیاد هیچکس به دردت نمیخوره حتی شوهرت