2777
2789

یادش بخیر دختر منم قرص ال دی خورده بود دکتر گفت هیچش نمیشه فقط بهش مایعات زیاد بده بخوره تا دفع بشن اونجا بهش سرمم زدن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نبر بیمارستان پدرمعدشو درمیارن

شیربده بهش اونم زیاد تاصبحم اگه شیشه میخوره هی آب قند درست کن بده بهش زود دفع میکنه

دخترمنم دوسال ونیمشه یبار کپسول خورده بود بلافاصله شیردادم وکل روز آب دفع شد وتمان

یادش بخیر دختر منم قرص ال دی خورده بود دکتر گفت هیچش نمیشه فقط بهش مایعات زیاد بده بخوره تا دفع بشن ...

ال دی فرق میکنه با قرص اورژانسی، قرص اورژانسی باعث میشه یک هفته بعد پریود بشی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
این چه حرفیه آخه، کار دکتره این چیزا

همون لحظه را گفتم...بهرحال بهتر از وای و ووی اون لحظه ام نیس؟

الان که دیگه معلومه باید ببرش. بعد نیم ساعت

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺

دختر منم کپسول اهن ک تو بارداری میخوردمو یه عالمه خوده بود😐یکساله بود...همرو اورد بالا خوب شد

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

من فقط یبار قرص اورژانسی خوردم تا هفت پشت توبه کردم ....اصن بهم نیومد حالت تهوع معده درد شدید سرگیجه نرگودبا چشای خودم دیدیم دوهفته بستری شدم ....دیگه خدا رحم کنه برای این بچه 

پسر من قرص کلنازپام خورده بود یک دونه بردمش بیمارستان پدرش رو در اوردن،آخرم نتونستن معده رو شستشو بدن.گفتم بابا یه یه راه دیگه خنثی کنید اثرش رو دوتا قرص سیاه رنگ دادن تو آب حل کردم خورد و سرم زد 

آرزوی من شادی تمام بشریت  

بعد یکی از آشناها ک مدیر بیمه بیمارستان بود گفت بهش شیر میدادی قرص رو فاسد میکرد شیر لبنیات منظورمه گفت اینجا پدر بچه رو در میارن اصلا لازم نیست شستشو 

آرزوی من شادی تمام بشریت  
2810