یادش بخیر دختر منم قرص ال دی خورده بود دکتر گفت هیچش نمیشه فقط بهش مایعات زیاد بده بخوره تا دفع بشن اونجا بهش سرمم زدن
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یادش بخیر دختر منم قرص ال دی خورده بود دکتر گفت هیچش نمیشه فقط بهش مایعات زیاد بده بخوره تا دفع بشن ...
ال دی فرق میکنه با قرص اورژانسی، قرص اورژانسی باعث میشه یک هفته بعد پریود بشی
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
من فقط یبار قرص اورژانسی خوردم تا هفت پشت توبه کردم ....اصن بهم نیومد حالت تهوع معده درد شدید سرگیجه نرگودبا چشای خودم دیدیم دوهفته بستری شدم ....دیگه خدا رحم کنه برای این بچه
پسر من قرص کلنازپام خورده بود یک دونه بردمش بیمارستان پدرش رو در اوردن،آخرم نتونستن معده رو شستشو بدن.گفتم بابا یه یه راه دیگه خنثی کنید اثرش رو دوتا قرص سیاه رنگ دادن تو آب حل کردم خورد و سرم زد