2777
2789
عنوان

ارتبلط،با خانوادا

55 بازدید | 7 پست

سلام .بچه ها خواهر بزرگ من تومور مغزی داره و دکتر جوابش کرده . من و خواهر کوچیکترم بیشار لز همیشه در ارتیلطیم و سایل رو برای هم توضیخ میدیم . مثلا جرا رن دادام نمیاد خواهرمو ببینه و ..و یا جرا بقیه زیاد تو فکر نیستن .  حالا خیلی از حرفها رو شوهرم شنیده امشب یه دعوای حسابی کردبم . گیر داده که چرا خواهر  کوچیکه تو دم به دقیقه زنگ میزنه و هی گزارش میده که چی شد و چی نشد. اینقدر سرم نق زد که منم داد و بیداد کردم . میگم خوب خواهریم با هم خرف میزنیم عجیب نیست مبگه من هیچ کس رو ندیدم اینقدر به هم زنگ بزنن . هی بشنید بگید مامان ابنو گفت داداش،اینو گفت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بههمسرت چه ربطی داره،کلا آتو نده وبهش بگو ربطی به تو نداره،من وخواهرمم همینیم

به خدا یه ساعت دارم توضیح میدم مبگه خیلی در مورد بقیه حرف میزنید و اصلا حرفهاتون به درد نمیخوره . میگم خوب مخفیانه صحبت کنم ؟؟  میگه همش میگید اون اینو گفت این اوتو گفا ‌مبگم خوب بزرگترهامون دارن کوتاهی میکنن در مورد مریضی  خواهرم .. خوب ما هم درد و دل میکنیم 

اصلا به اون ربطی نداره ولی خب بیشتر وقتی سرکاره بحرفید

من با همسرم کار میکنم . اصلا میددنین جیه ؟ من با کسی ارتباط داشته باشم ابن بدش،میاد .. تا طلاق پیش،رفت باورتون میشه ؟؟؟

به من گفت تو وجود نداری در مورد خواهر کوچیکت نظر بدی،به تو اجازه نمیده . به من گفتن تو نفهمی . در صورتیکه شوارم بچه دار نمیشه و این حس مادر شدن رو من توی خودم کشتم . ولی در عوض باید با،بقیه ارتباط،زیادی داسته باشم  حالا نمیزلره