2777
2789
عنوان

میخوام دخترم تک فرزند باشه تک فرزندا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 8195 بازدید | 152 پست
اگه اینجوری ادم فکر کنه که همون یکیم نباید بیاره فقط فکر رفاه خودشو همسرش باید باشه.بالاخره بچه هم ب ...

همه چیز نه ولی الان استانداردهای زندگی هم خیلی گرونه غذای خوب آموزش خوب لباس مناسب پزشک و دندانپزشک خوب و تفریح کافی . اینها دیگه حداقل حقوق یک بچه است همینها کلی هزینه داره بعدش میرسیم به مدرسه و کلاس کنکور و دانشگاه و سرمایه کار و کمک برای تشکیل زندگی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم این چه فکر اشتباهییه  الان داداش من تو ۱۹ سالگی وقتی سرباز بود پدرمم فوت کرد ،اگه باب ...

خدا رحمت کنه پدرتونو 

ب خصوص این زمانه اگه فرزند حمایت نشه حداقل ملکی برای بچه هامون تهیه نکنیم بعید بدونم هیچ وقت خونه دارشن 

ب خصوص رهن هر سال سه برابر سال پیش میشه خدا یه فریاد بچه های مظلوممون برسه ایندشون چی میشه

همه چیز نه ولی الان استانداردهای زندگی هم خیلی گرونه غذای خوب آموزش خوب لباس مناسب پزشک و دندانپزشک ...

خوب قبلا که شرایط سخت تر بود با این حال اکثرا درس خونده و تحصیل کرده هستن.دیگه کسی در اون حد بدبخت بیچاره نیست که اولیو فرستاد دانشگاه به دومی بگه تو بشین خونه  نمیتونی بری دانشگاه.وضع های معمولیشم دیدم دو سه تا بچه شون با هم دانشجو هستن

خدا رحمت کنه پدرتونو  ب خصوص این زمانه اگه فرزند حمایت نشه حداقل ملکی برای بچه هامون تهیه ن ...

من دوتا خونه دارم یکی ۷۰ متر یکی ۴۵ متر ولی حاضر نشدم یکیش کنم .چون اون ۴۵ متری رو گذاشتم برای آینده پسرم گفتم بزرگ شد بدم بهش بگم حالا برو کار کن بهترش کن نه اینکه بچه بیاریم اول جوونی بیپول و بی پشتوانه ولش کنیم توی جامعه 

خوب قبلا که شرایط سخت تر بود با این حال اکثرا درس خونده و تحصیل کرده هستن.دیگه کسی در اون حد بدبخت ب ...

همین سایت رو ببینید طرف یه بچه داره بعد میگه نون شب نداریم بچه ام گشنه است با منت تو خونه پدرشوهر هستیم بعد تو امضاش زده دعا کنید دومی رو باردار بشم 😐😐😐😐😐

همین سایت رو ببینید طرف یه بچه داره بعد میگه نون شب نداریم بچه ام گشنه است با منت تو خونه پدرشوهر هس ...

اون دیگه خیلی خاصه🤭

منظورم خیلیاست که دیدم وضع مالیشون واقعا خوبه ولی میگن ما از پس هزینه های همین یکی بر بیایم خیلی هنر کردیم

خدا رحمت کنه پدرتونو  ب خصوص این زمانه اگه فرزند حمایت نشه حداقل ملکی برای بچه هامون تهیه ن ...

ممنون عزیزم 

حالا ما نمیتونیم ملک بخریم چون واقعا گرون شده 

ولی حتی همین خرجای روزانه هم سر به فلک گذاشته 

هفته پیش دخترمو بردم دکتر یک تومن پولش شد 😐

یا پارسال دندوناشو درست کردم ۸ تومن شد برا بچه ۳ ساله اینا جزو نیازای اولیه بچست ،من که فعلا درخودم نمیبینم بچه دیگه ای بیارم 

چون دراینده شاید اون بچه با درد تنهایی کنار بیاد ولی با بی پولی نه 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اگه اینجوری ادم فکر کنه که همون یکیم نباید بیاره فقط فکر رفاه خودشو همسرش باید باشه.بالاخره بچه هم ب ...

این حرف شما هم درسته ولی باور کن زن و شوهر هم حق زندگی دارن نه مثل زمان قدیم  زن خونه دار و شوهر فقط کار وقتی برای لذت بردن از جوانی هم نداشته باشن نتونن یه مسافرت برن یه برنامه تفریحی برن کوه برن و ..... ببین بچه الان واقعا هزینه میخواد تربیت خوب فقط در گرو خانواده نیست محیط زندگی مدرسه ای که می‌ره حتی باشگاهی که بره کلاسی که بره شخصیت اونو شکل میده دوستاش و شکل میده و همینه اینا نه بهترینش بلکه مناسبش هزینه میخواد .

یادش بدم خودش در آینده بدست بیاره؟؟!! کمتر از ده درصد جامعه با شرایط سخت به موفقیت رسیدن اونم با این قوانین جدید کنکور که کار اون ده درصدم سخت شده گلم  

کیفت زندگی مهمه برگردی عقب و از روزهایی که گذشته لذت ببری از یه خانواده که برای هم وقت دارن و کمی تفریح و شادی دارن نه اینقدر درگیر مشکلات زندگی و شرایط بد اقتصادی و... باسن که نتوانسته باشن سالی دو تا شام بیرون برن با خیال راحت این خیلی فرق داره .  

خدا همه بچه ها رو حفظ کنه و صالح باشند برای خانوادهاشون انشاالله شرایط اقتصادی جامه هم خوب بشه که این همه نگرانی نباشه برای خانواده ها

من تک فرزندم خیلی بده خیلی خیلی 

پدرم فوت شد مادرم مریض شد تمام زندگیم شد رسیدگی به مادرم و رتق و فتق امور هیچی از نوجوانی و کودکی نفهمیدم تمام تصمیمات تحت شعاع شرایطم بود به نصف آرزوهام نرسیدم 

اگه یه برادر یا خواهر داشتم مسئولیتم خیلی کمتر میشد 

جهاز خودم خریدم سیسمونی خودم خریدم 

همیشه حسرت زندگی با پشتوانه ی بقیه رو داشتم 

کسی اگه محبت میکرد صدبار منتش میذاشت

خیلی سخت گذشت من خودم الان یه دو ماهه دارم حتما سه سالش که بشه بعدی رو میارم سه تا حداقل میخوام

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
دقیقااااا بعضی والدین میگن بچه بیاریم عصای پیریمون باشه  ما بچه ها رو ب دنیا دعوت کردیم نباید ...

من باهات کاملا موافقم همین یدونه رو هم دارم کارهاش رو میکنم ۳-۴ سال دیگه بفرستمش خارج قبل اینکه به سن سربازی برسه 

شخصا خیلی ناراحتم که یه خواهر یا برادر ندارم چون خیلی اوقات حرفایی رو که نمیشه به هیشکی گفت فقط با خواهر و برادر میشه مطرح کرد دختر خاله پسر خالم اگر همو نداشتن خیلی تنها میشدن و با اینکه کلی جر و دعوا دارن اما مثل چی پشت هم در میان اما اگر مطمئن هستید که از پس هزینه هاش بر می‌آید دوباره بچه دار شید چون اگر خواهر یا برادر داشتم  شرایط مالی مون این اجازه رو بهمون نمی‌داد بنابر این از این نظر راضیم.عزیزم خیلی مسائل هست که باید در نظر بگیرید و این موضوع رو شخصی سازی کنید مثلا 

۱-موافقت صد درصدی همسر چون در غیر این صورت نمیتونی تنهایی از پسش بر بیای 

۲-شرایط مالی مناسب 

۳-اختلاف سنی مناسب 

و....

بهترین راه مشورت با مشاور هست 

اما خوب یک سری مزایا هم داره تک فرزندی بازم میگم معایب و مزایا رو بنویسید چه از دید بچه چه خودتون بعد نتیجه بگیرید و به عنوان آخرین حرفم فقط تنهایی بچه نیست که باید در نظر گرفته بشه یادتون نره بچه بعدی یعنی مسئولیت سه برابر نه حتی دو برابر و بچه نیاز به کلی توجه دارن 

خیلی حرف زدم شرمنده 😍❤