2777
2789
عنوان

میخوام دخترم تک فرزند باشه تک فرزندا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 8195 بازدید | 152 پست

اگر توانایی مالی ‌و‌روحی و خانوادگی برای تامین آینده بچه رو‌ داری دومی رو بیار ولی اگر نداری بهیچ عنوان نیار چون جنایته 

بعدشم خواهر و برادر یه زمانی دور آدم بودن الان دیگه معلوم نیست هر کدوم کجای دنیا باشن جاری من چهارتا خواهر هستن هر کدوم یه کشور سال به سال همدیگه رو نمیبینن

دقیقا .الان ماشالا جاریم باخاهراش انقد می‌ره میاد .مامانم ده روز بیمارستان بستری بود مجبور شدم پسر س ...

متاسفانه بعضیا فقطو فقط بحث مالیشو نگاه میکنن.وضعیت مالیشونم بد نیستا ولی همه چیزو همون اول در حد عالی میخوان این اشتباست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا برات حفظ کنه داداشتو خوب ببین اگه کلا تنها بودی چقدر بد میشد .آدم یا نیارع یا حداقل دوتا بیاره

ببین نظرم این ادم تو شرایط سخت تحمل میکنه ،البته نظر منه چون شرایط سخت داشتم شاید اگه داداشمم نبود بعد یک مدت عادت میکردم ،وضعیت الان خیلی داغونههههه اخه فقط نباید فکر تنهایی بچه اول بود اون دومی هم آینده میخاد🥲

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
😁😁خدا نکنه  بچت چند سالشه؟ پسر من ۱۹ هست

۴ سالشه 

پشت دستمو داغ کردم بخدا عین این چهار سال بیمارستانا بودم هر روز یه مریضی میاد 

بعدم گرونی خشکسالی و .... 

امسال یه روزم هوا خوب نبود همش گرد و غبار بود

۴ سالشه  پشت دستمو داغ کردم بخدا عین این چهار سال بیمارستانا بودم هر روز یه مریضی میاد  ...

پسر منم از تک فرزندی خیلی خیلی راضیه ولی خودم میگم کاش یکی دیگه هم آورده بودم

ببین نظرم این ادم تو شرایط سخت تحمل میکنه ،البته نظر منه چون شرایط سخت داشتم شاید اگه داداشمم نبود ب ...

مشکل ما ایرانیا اینه همه چی وحاضر و آماده می‌دیم دست بچه ها مون 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
دقیقا .الان ماشالا جاریم باخاهراش انقد می‌ره میاد .مامانم ده روز بیمارستان بستری بود مجبور شدم پسر س ...

مامان من عمل سختی داشت با بچه مریض بالا سرش بودم اجی هم داشتم نیومد بهونه مدرسه بچشو کرفت در حالی ک انلاین بودن 

ببین نمیشه گفت همیشه خواهر بدرد ادم میخوره 

چندین باز بچم بستری کردم یه بارش خواهرم نیومد بچمو نصف روز نگه داره برم خونه یه دوش بگیرم و برگردم

تو این شرایط من یکی گوه بخورم دومی بیارم 

منم چندماه پیش پریودم عقب افتاد مستقیم فقط به سقط فکر میکردم تو این اوضاع بهیچ عنوان دومی رو نمیخوام ما شرایط مالیمون تقریبا خوبه عالی نیستیم ولی حداقل ها رو داریم ولی نمیخوام توی این هوای آلوده و جامعه پر استرس و خطرناک پای یه انسان دیگه رو به این دنیا باز کنم 

پسر منم از تک فرزندی خیلی خیلی راضیه ولی خودم میگم کاش یکی دیگه هم آورده بودم

پسر من ازش می‌پرسیدم خواهر برادر بیارم برات می‌گفت نه بیاری میکشمش .الان میاد هر پنج دقیقه شکممو بوس می‌کنه 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
اگر توانایی مالی ‌و‌روحی و خانوادگی برای تامین آینده بچه رو‌ داری دومی رو بیار ولی اگر نداری بهیچ عن ...

ما هم ۴ تا خواهریم هر کدوم یه استان زندگی میکنیم ولی اینقدر رابطه هامون با هم خوبه که شوهرم همش میگه خوشبحالت خیلی خواهرای خوبی داری.

بال بال میزنیم حداقل سالی یکبار همگی با هم خونه ی بابامون دور هم باشیم.دورم که باشیم باز دلمون خوشه همو داریم

نه والا از دل خوشی نیست ، چیزیه که میبینم واقعا . زن داداش خودم یه خواهر داره مثل مامان میمونه براش ...

دقیقا فقط به تربیت و ازدواج ربط داره همسری که برادر انتخاب میکنه و دامادی که خواهر انتخاب میکنه

منم چندماه پیش پریودم عقب افتاد مستقیم فقط به سقط فکر میکردم تو این اوضاع بهیچ عنوان دومی رو نمیخوام ...

دقیقا تازه بچه هام بزرگ‌میشن کجا بفکر همن کجا همو میبینن 

میفتن تو سر و کول هم واسه ارث 

اگه قراره با اومدن هر بچه رنج من بیشتر شه استرس و عذاب و فکر و خیالم بیشتر شه من دیگه بچه نمیخوام

من دخترم 9سالشه و تک فرزندها خیلی منزوی هست توی مدرسه نمی دونه برای خودش دوست پیدا کنه یعنی می گه مامان همه باهام دوستم ولی  دوست واحد ندارن که همیشه باهاش باشه خیلی تنهاست سه ساله اقدام کردم بااینکه سالم هستم ولی باردار نمیشم آنقدر در روز گریه می کنه دلم براش کباب میشه دعا کنید خدا به دلش نگاه کنه این ماه باردار بشم بخدا خودم از گریه هاش خسته شدم پرخاشگر شده  قبلاً اینجوری نبود هرچی سنش می‌ره بالاتر اثرات تک بودن میبینم نمیشه یک نسخه برای همه پیچید بعضی از بچه ها خودشون با وسایل بازی سرگرم میکنند بعضی ها با هم بازی دخترم من یک اتاق اسباب بازی داره ولی اگه یک چوب بدی بهش و یکی همبازی باشه ساعتها باهم مشغولن

مشکل ما ایرانیا اینه همه چی وحاضر و آماده می‌دیم دست بچه ها مون 

نه عزیزم این چه فکر اشتباهییه 

الان داداش من تو ۱۹ سالگی وقتی سرباز بود پدرمم فوت کرد ،اگه بابام به فکر اینده این بچه نبود به نظرت چه اتفاقی میفتاد؟؟نه خونه نه پول یک بچه ۱۹ ساله که دوتا غم دیده میتونه به سرعت خودشو جمع کنه؟؟درحد نیاز که باید فکر بجه بود همیشه که نباید جلوپامونو ببینیم دراینده هزاران اتفاق ممکنه بیفته 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤