باز اونایی که اختلاف سنیشون زیاده، ولی همجنس هستن بلاخره یجایی بهم دیگه میرسن ،ولی ماها شدیم دوتا خط موازی
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
از اون طرف چون همیشه همه چیز بوده کمال گرایی منفی دارم و خیلی مشکلات روحی دیگه ک با یه چهار سال مشاوره متوجه شدم بخاطر تک فرزندیم بوده .کنترل گرایی منفی
تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من تک فرزندم کلا احساس تنهایی دارم از نظر مالی همیشه تامین بودم اما همیشه تو عذاب تنهایی بودم وگریه ...
عزیزم غصه نخور من سه تا برادر دارم وضعم مثل شماست ضمن اینکه از نظر مالی هم تامین نبودم فقط پول پدر مادر رو میگیرن و دعوا درست میکنن میرن هیچ فایده ای ندارن کاش منم تنها بودم
من تک فرزند نیستم ولی برادر زاده م تک فرزنده 21سالشه و خیلی راضیه،دختر خودم هم 9سالشه و قراره تک فرزند باشه تا وقتی دیگران رو مخش نرن که به مامان بابات بگو برات خواهر برادر بیارن مشکلی با یکی بودنش نداره،اون دوستمون درست میگن نمیشه یه نسخه واسه همه پیچید ولی بنا به خیلی از دلایل من و همسرم تصمیم گرفتیم یه بچه داشته باشیم و تا الان هم پشیمون نشدیم
خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
فکر میکنی خواهر برادر پناهن ؟؟الان هر کس بتونه گلیم خودشو از اب بکشه بیرون برندست بابا
آره عزیزم هستن ،هیچی توی دنیا مثل خواهر و برادر خوب نیست . همش هم بستگی به تربیت پدر و مادر داره . من توی اطرافیان خیلیییییی دیدم که واقعا بدرد هم میخورن خواهر و برادرا
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خب عزیزم شما که پول داری یه پرستار اقا بگیرید شما هم بالاسرشون باشید چرا شکنجه میکنید خودتونو
نگفتم پول داریم .گفتم برام همه چی فراهم بوده .اولا که ورق برگشت بابام یه حقوق پنج تومنیه باز نشستگی داره کلا ...دوما شوهرمم درآمدش انجنانی نیس واگرم بود مادرم عزت نفسش قبول نمیکرد از ما بگیره .ولی من توخونه پدر م تورفاه بودم همیشه.جهاز داد بهم خونه و ماشین وسیسمونی وکلی چیزایی دگ ..بعدشم پرستار مامانم راه نمیده خونه معذبه
تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد