2777
2789
عنوان

میخوام دخترم تک فرزند باشه تک فرزندا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 8193 بازدید | 152 پست

عزیزم تک فررندی برا بچه خیلی سخته ولی من خودم طبق معیارها و دلایلی که دارم فعلا ترجبحم برا دخترم تک فرزندیه هر چند الان که ۵ سالشه همش گریه میکنه من داداش و ابجی ندارم ولی سعی میکنیم قانعش کنیم که دیگه این امکان نداره ما یه نی نی دیگه داشته باشیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دور از جون شما پدر و مادر بعد ۱۲۰ سال فوت کنی بچت تنها میشه خواهر یا برادری نداره.

و بودن کسانی که فرزندانشون طفلی ها از دست دادن و دیگه نمیتونن بچه بیارن از سنشون گذشته 

الهی خدا حفظتون کنه برا هم

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
بنظرم خواهر یا بردار یا حتی جفتش و داشته باشی از واجباته بچه بی پناه میشه دور از جونتون مگ چقد عمر م ...

فکر میکنی خواهر برادر پناهن ؟؟الان هر کس بتونه گلیم خودشو از اب بکشه بیرون برندست بابا 

منم میخوام تک فرزند باشه واقعاهم من هم شوهرم.ماخیلی پسردوست بودیم خداروشکرسالمه بچم ناشکرنیستیم دخترکه هست دردش بجونم دیگه نمیخوام باردارشم دومی هم دختر جو خونه زنونه هیچوقت خوشم نمیومده.ولی دلیل دوم وضع اقتصادی.

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

من تک فرزندم کلا احساس تنهایی دارم از نظر مالی همیشه تامین بودم اما همیشه تو عذاب تنهایی بودم وگریه میکردم برای خودم .برای زایمان خواهر یا برادری نبود به دادم برسه .برای مریضی پدرو مادرم همین طور.الانم بابام زمینگیر شده مجبورم خودم ببرمش حموم ودستشویی .زیر فشار خانواده آدم له میشه 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

من دخترم تنها بود خودش بهم گفت تنهایی رو دوی ندارم دلم میخاد آبجی یا داداش داشته باشم 

پسرخواهرمم ی پونست الان که ده سالشه همش ناراحته

ولی یچیزی که هست واقعا بچه دوم تو این شرایط خییییلی اشتباهه الان حتی ازدواج کردنم سخت شده چه برسه دیگه ب بچه دوم

لایک نکن مرسی💚

قبل از نگرانی برای این مسائل باید ببینی شرایطت چطوره 

مثلا خونه درآمد ثابت همسر خوب و سالم و حمایتگر یعنی زندگیت متوسط به بالا باشه مخصوصا خودت و همسرت خوب باشید با هم  اون وقت میشه به دومی فکر کرد 

چون دوتا خیلی خیلی با یکی فرق داره از نظر خستگی و هزینه ها مدرسه و کلاس و شلوغی و......

تو غم وشادی تنها بودم نه تو عروسیم خواهری بود که تو کارا کمک کنه کلا خیلی بده 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

هیچوقت مامان و بابام و بخاطر این ک 16سال تنها بچه خونشون بودم نمیبخشم. 

(بعد 16سال ب اسرار من و بقیه مامانم 1دونه اورد ک شده همه کس و کارم همه جانم) 

نکن این کار و بهش ظلم میکنی میدونم شرایط سخته ولی بخدا اشتباه 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
من تک فرزندم کلا احساس تنهایی دارم از نظر مالی همیشه تامین بودم اما همیشه تو عذاب تنهایی بودم وگریه ...

خب عزیزم شما که پول داری یه پرستار اقا بگیرید شما هم بالاسرشون باشید چرا شکنجه میکنید خودتونو 

من یه فرزند پسر دارم که به زودی ۱۴ سالش میشه 

و خودم ۴۲ سالمه 

نمی دونم چرا میگیم فرزندم در آینده تنها نباشه ؟؟

ندیدین اطرافتون خواهر و برادرهای که سالهاست با همدیگه ارتباط ندارن و مشکل دارن و نه توی شادی هم شرکت میکنن و نه عزا و البته قبول دارم که عکسش هم زیاد وجود داره 

انگار که نیستن و تو خودتی و خودت 

آینده قابل پیش بینی نیست