2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 57722 بازدید | 9261 پست
چششششششم😍تشکر❤️

پر فروغ 🌱🥰

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام عزیزان دل 

فردا سه شنبه ساعت ۱:۴۵

استارتر کاربر 

@پیتزا1403    

فراخوان جذب نیرو جهادی داریم 

لطفا به موقع تشریف بیارید...

لطفا هر کس تشریف میاره احادیث راجب به 

خدمت به خلق خدا رو سرچ کنه 

و پست کنه داخل تاپیک ...

آیات و روایت در این رابطه باشه لطفاااا و حتمااااا .

سپاس گزارم ..

@baharrrrr400    

@mamanyasnajoooooon    

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام عزیزان دل 

استارتر کاربر 

@پیتزا1403

و پست کنه داخل تاپیک ...

سپاس گزارم ..

@مائده6525221

@mehrsana_barana    

@دلخوشی1    

@delbarasham    

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام عزیزان دل 

استارتر کاربر 

@پیتزا1403

و پست کنه داخل تاپیک ...

سپاس گزارم ..

@خانمحاجآقا    

@مااهاانا    

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام عزیزان دل 

استارتر کاربر 

@پیتزا1403

و پست کنه داخل تاپیک ...

سپاس گزارم ..

@نخودچی1403    

@goolabaton    

@گل_پاییز_ام    

@sayeh6859    

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام عزیزان دل 

استارتر کاربر 

@پیتزا1403

و پست کنه داخل تاپیک ...

سپاس گزارم ..

@مهدی_بیا_omidezahra    

@همونهمیشگی    

بسم الله الرحمن الرحیم سلام عزیزان دل فردا سه شنبه ساعت ۱:۴۵استارتر کاربر @پیتزا1403 فراخوان جذب نیر ...

سلام عزیزم انشاءالله به موقع میام

به نظرم در مورد پست کردن آیات، بهتره مثلا وقتی تاپیک به اوج رسید بذاریم.. آخه مثلا وقتی میخوایم تاپیک بره بالا، اگه بذاریم هم میمونه وسط و کسی نمیره اونا رو بخونه..

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
سلام عزیزم انشاءالله به موقع میامبه نظرم در مورد پست کردن آیات، بهتره مثلا وقتی تاپیک به اوج رسید بذ ...

موافقم 

بهترین نذر برای  منتظران و زمینه سازان ظهــور حضرت

کمـک و خدمت رسانی  به خَلق خداست .(به نیت سلامتی و فرج حضرت )

امام صادق(ع) از پدرانش از رسول خدا(ص) چنین نقل کرده است که آن حضرت فرمود: کسی که حاجت برادر دینی خود را برآورد، مانند کسی که همه عُمر، خدا را عبادت کرده باشد.

عجب معامله ی پرسودی !🤩

با یک خدمت به یک هموطن ،اندازه یک عمر عبادت در پرونده عمل ما ثبت میشه😍

و برای این کار جمع شدیم تا از مشاورانی که تخصص لازم رو برای کمک به همنوعان خودشون در زمینه مربوطه دارن دعوت همکاری به عمل آوریم ...

و از این عزیزان استدعا داریم در صورت تمایل جهت همکاری  با گروه  « اتحاد ما ـ رمز ظهور »  در همین تاپیک در خواست بدن.

تا در صورت لزوم با رویت مدارک مربوطه با ما همکاری کنند .

۱ـ کسانی که در حوزه تدریسِ دروس کنکور و مشاوره در این زمینه  ، مهارت و تحصیلات مربوطه را دارند ، برای کسانی که توان پرداخت هزینه کلاس های اموزشی را ندارند.

۲ـ آموزش هنرهای درآمد زا برای افراد نیازمند و خانم های سرپرست خانواده، حدالامکان بتوان داخل همین سایت آموزش داد و یا درصورت ضرورت معرفی این افراد واجد شرایط به  هنرمندان رشته های مورد تقاضا ،داخل پیام رسان های داخلی مثل ایتا یا روبیکا ...

سلام عزیزم انشاءالله به موقع میامبه نظرم در مورد پست کردن آیات، بهتره مثلا وقتی تاپیک به اوج رسید بذ ...

فقط لطفاً صفحه اول و دوم که بیشتر دیده میشه 

رو احادیث در زمینه خدمت به خلق بزاریم .

سلام دوستان 👋

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

دوستان لایکم کنید برای متن صفحه اول

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.