2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 54627 بازدید | 8933 پست
سلام ممنون عزیزم. ان شاءالله

سلام عزیزم 

خوش اومدی 😍🥰

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@mehrsana_barana  

سلام عزیزم 

خوش اومدی ❤️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

آقا جانم، آغاز داستان عشق و دلدادگی ما به شما به بلندای غدیر است ..

همان جایی که ردای امامت بر قامت مبارک جَد شما

نشست .

و همای سعادت بر دوش ما ...

عهد پیروی از ما گرفته شد ،تا همچون حاجیان دور کعبه وجودت بگردیم و لبیک بگویم به دعوتت

و تا به امروز در مسیر این عشق ثابت قدم موندیم

هر چند که این انتظار برامون خیلی سخته..

اما میدونیم که پایان شیرینی داره و آینده بشریت روشن هست ..

و امروز دوباره اینجا جمع شده ایم که با تجدید بیعت دوباره ،عهدمون را یاد آوری کنیم و پایان این انتظار رو از خدا بخوایم ..✋

حافظ مکن اندیشه که آن «یوسف» مه روی

باز آید و از کلبه احزان به در آیی (خواجه حافظ شیرازی)🕊️

سالروز عید امامت مبارک 😍

با درج جمله «من هم بیعت میکنم »✋

در ثواب این تاپیک شریک بشید .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

@goolabaton  

سلام بانو❤️🥰

خوش اومدی 🌱

سلام دوستان گلم امیدوارم حالتون خوب باشه 

چند وقت پیش خوابی دیدم که دوست داشتم برای شما عزیزان هم تعریف کنم 

مادربزرگ من سه روزه که به رحمت خدا رفته

دوروز قبلِ فوتش خواب دیدم که ایشون فوت شده ویه برگه دست من دادن که توی اون برگه نوشته بود این فردی که به رحمت خدا رفته یکی از یاران خوب امام زمان عج بوده 

حقیقتش من وقتی بیدارشدم اهمیتی ندادم به خوابم وباخودم گفتم مگه مادرجون چکاری برای امام زمان کرده که یارا اقا شده گفتم شایدفقط یه خواب بوده 

تااینکه مادربزرگم سه روز پیش به رحمت خدارفت 😔

بعدیادخوابم افتادم یادم اومدایشون تا وقتی سرپابود هرروز بین نماز مغرب وعشا نماز امام زمان عج رومیخوند حتی این اوخر نشسته نماز رومیخوندویه مدت هم ذکر یامهدی ادرکنی میگفت

شایدآقاهمین کارهای کوچیک روازش قبول کرده ومورد لطف وعنایت اقا قرار گرفته 

به این نتیحه رسیدم یارامام زمان شدن صرفا این نیست که حتما کار بزرگی برای ایشون انجام بدیم حتما مثل حاج قاسم یاایت الله بهجت و....باشیم 

بنظرم هرکسی در حد توانش بتونه اقارویاری کنه یارامام زمانه 

وهمین کار های کوچیکمون باعث نگاه ومحبت ولطف اقا میشه 

وشمادوستای گلم همینکه هرهفته تاپیک میزنین تلاش میکنین بقیه روبه یاد امام زمان میندازین خودش کار بزرگی هست مطمعنم شماعزیزان هم از یاوران خوب مولامون حضرت مهدی هستین.

ان شاالله هرکس هرکاری که درراه خدمت به  امام زمان انجام میده ازش قبول باشه وزیر سایه حضرت حاجت رواوعاقبت بخیر بشه.

درآخر اگه میشه برای شادی روح همه رفتگان علی الخصوص مادربزرگ من هم یک صلوات بفرستین🙏

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
سلام دوستان گلم امیدوارم حالتون خوب باشه چند وقت پیش خوابی دیدم که دوست داشتم برای شما عزیزان هم تعر ...

@اعتصامی    

@الماس1400    

@خانمحاجآقا   عزیزم اگه میشه همه اعضای گروهمون روزیر پست من تگ کن خداخیرت بده

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
سلام دوستان گلم امیدوارم حالتون خوب باشه چند وقت پیش خوابی دیدم که دوست داشتم برای شما عزیزان هم تعر ...

خدا رحمت کنه مادر بزرگتون رو 🖤

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

@ظهور313  

@مائده6525221  

@مااهاانا  

@baharrrrr400  

@نخودچی1403    

@تبسم1367  

@تبسم288  

@گلابتوننن  

@رزقرمزرنگ  

@ایلیوس    

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

@goolabaton   @همونهمیشگی    ‍

@دلخوشی1   @delbarasham  

@__banooo2__    

@goolabaton سلام بانو❤️🥰خوش اومدی 🌱

ممنونم عزیز دلم لطف کردین  

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم