2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 54633 بازدید | 8933 پست

سلام سربازان مولا صاحب الزمان 

فردا دوشنبه ساعت ۱۰:۴۵ صبح 

تاپیک مهدوی داریم 🦋

هر فردی که به موقع می‌تونه خودش برسونه

اعلام کنه ✋

هر فردی هم که دیرتر تشریف آورد ،لطفا هر وقت رسید ،پست بزاره که تاپیک آقا عقب نباشه .

استارتر این هفته که توفیق خدا و حضرت یارشان شد@گل_پاییز_ام     هستند 

ممنون از حسن همکاری شما ..

اجرکم عندالله 🤲🕊️

@mozhgan_0075    

@neda_j_n    

@baharrrrr400    

@delbarasham    

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیک مهدوی داریم 🦋

اعلام کنه ✋

هر فردی هم که دیرتر تشریف آورد ،لطفا هر وقت رسید ،پست بزاره که تاپیک آقا عقب نباشه .

استارتر این هفته که توفیق خدا و حضرت یارشان شده کاربر  گل ـپاییز ـ ام هستند .

اجرکم عندالله 🤲🕊️

@دلخوشی1  

@همونهمیشگی  

@mamanyasnajoooooon  

@__banooo2__    

@دلخوشی1    

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
فدای تو قشنگم الان امتحان کردم مشکلی نداشت هشتک رو خودت نوشتی؟

حل شد💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

تاپیک مهدوی داریم 🦋

اعلام کنه ✋

استارتر این هفته که توفیق خدا و حضرت یارشان شد @گل _پاییز ـ ام    هستند 

اجرکم عندالله 🤲🕊️

@maede65    

@نخودچی1403    

@کاربریپاکشده    

@11aye    

@مهدی_بیا_omidezahra    

تاپیک مهدوی داریم 🦋

اعلام کنه ✋

استارتر این هفته که توفیق خدا و حضرت یارشان شد @گل _پاییز ـ ام    هستند 

اجرکم عندالله 🤲🕊️

@مااهاانا    

@یانورvr    

سلام سربازان مولا صاحب الزمان فردا دوشنبه ساعت ۱۰:۴۵ صبح تاپیک مهدوی داریم 🦋هر فردی که به موقع می‌ت ...

سلام عزیزم ممنون که اطلاع دادی 

ان شاء الله شرکت میکنم. احتمالاً تأخير دارم. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
اگر میتونید کاربر تگ کنید لایکم کنید @ظهور313 @maede65 @دلخوشی1 @نخودچی1403 @baharrrrr400

سلام عزیزم

به من کاربر بده ولی کم چون نیستم..

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام سربازان مولا صاحب الزمان فردا دوشنبه ساعت ۱۰:۴۵ صبح تاپیک مهدوی داریم 🦋هر فردی که به موقع می‌ت ...

سلام عزیزم ان شاالله به شرط حیات هستم ولی زود باید برم احتمالا

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 
اگر میتونید کاربر تگ کنید لایکم کنید @ظهور313 @maede65 @دلخوشی1 @نخودچی1403 @baharrrrr400

لطفا به منم کم بده خواهر نهایتا ۵۰ تا چون میترسم نتونم بیشتر 

فقط همون کاربری همیشگیم رو تگ کن مائده

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 
سلام عزیزم 50 تا 40 تایا.... زیر 50 تا عدد بگو

۵۰ خوبه

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم