2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 54635 بازدید | 8933 پست

السلام علیک یا ابوالفضل العباس علیه السلام 

از آن زمان که شنیدم امام  حسین ع چطور خودش را تا نزدیک پیکر عباسش رساند؛ فهمیدم شما یک عباس می‌خواهید که دلتان نه به قوّت بازویش،

که به استحکام دلش گرم باشد.

یک عباس که بدانید اگر تمام دنیا مقابلتان باشد،عباستان پشت سر است.

یک عباس که افتخار کند به برادریش،به یاریش.

که وقتی ببینیدش بگویید طوبی لک!

عباسی که با وجودش،به سیصد و اندی نفر که هیچ،به سیصد و اندی هزار نفر هم بی‌نیاز باشید.

که وقتی به قد و قامتش،به دستِ ادبِ روی سینه‌اش می‌نگرید؛لبخند بزنید حتی در میان معرکه‌. 

شما کسی را می خواهید که همچون عباس،علمدارتان باشد.سر و دست و چشم و جان بدهد اما علمتان را زمین نگذارد.قدم از قدم شما،جلوتر نگذارد. 

کفیل غم نگاهتان و شادی دلتان باشد.

ساقیِ جان‌ و دلِ تشنه و منتظرتان شود.

شما منتظر عباس‌ها هستید و ما در تقلای عباس شدن...

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
السلام علیک یا ابوالفضل العباس علیه السلام از آن زمان که شنیدم امام حسین ع چطور خودش را تا نزدیک پی ...

خط 4 کلمه رساند 

نوشته نشده بود 

تصحیح شد 

@نخودچی1403    

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ممنونم اگر بتونم میام وگرنه دیرتر میام لطفا واسه خوب شدن پسرم دعا کنید خواهرای مهربونم 🥺 ...

سلام عزیزم 

ان شاء الله بهتر میشه 

حمد میخونم 

﷽🌟                   

💚یا عباس؛ 

شما در راه امامِ ‌زمانتان از چشمانتان گذشتید

و من چشمانم را به غبار گناه، آلوده کردم.💔

شما در قلبتان حسینیه‌ای بنا کردید

و من قلبم را به حراج دنیا گذاشتم.💔

شما عمرتان را وقف امامِ زمانتان کردید

و من عمرم را به بهایی ناچیز فروختم💔.

💚 شما باعث خشنودی و لبخند رضایت امام ‌زمانتان می‌شدید و من چه بی‌رحمانه باعث 

گریۀ حضرت می‌شوم...💔

💚و حال، فاصلۀ بی‌فاصلۀ شما با حضرت،

بین‌الحرمین است و عبادتگاه عاشقان اما فاصلۀ من با حضرتِ صاحب به اندازۀ گناهانم است💔

💚 خوب می‌دانم که با کریمان کارها دشوار نیست؛ 🌼

حُر آزادانه به سمت یار برگشت و عاشقانه بندۀ

او شد.🕊

راه برگشتن من هم باز است و حضرت دوست، مشتاق بازگشتِ‌ من...

با نوشتن یاابوالفضل_عباس#    درثواب تاپیک سهیم باشیم.

دوست داشتین بگین تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم.

🌱 اگر سوالی در حوزه مهدویت دارین بپرسین🌻

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

﷽🌟                   

💚یا عباس؛ 

شما در راه امامِ ‌زمانتان از چشمانتان گذشتید

و من چشمانم را به غبار گناه، آلوده کردم.💔

شما در قلبتان حسینیه‌ای بنا کردید

و من قلبم را به حراج دنیا گذاشتم.💔

شما عمرتان را وقف امامِ زمانتان کردید

و من عمرم را به بهایی ناچیز فروختم💔.

💚 شما باعث خشنودی و لبخند رضایت امام ‌زمانتان می‌شدید و من چه بی‌رحمانه باعث 

گریۀ حضرت می‌شوم...💔

💚و حال، فاصلۀ بی‌فاصلۀ شما با حضرت،

بین‌الحرمین است و عبادتگاه عاشقان اما فاصلۀ من با حضرتِ صاحب به اندازۀ گناهانم است💔

حُر آزادانه به سمت یار برگشت و عاشقانه بندۀ

او شد.🕊

با نوشتن یاابوالفضل_عباس# درثواب تاپیک سهیم باشیم.

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
سلام عزیزم ان شاء الله بهتر میشه حمد میخونم

سلام الهی آمین 🥺

ممنونم گلم لطف میکنید 🌱🙏

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 
﷽🌟 💚یا عباس؛ شما در راه امامِ ‌زمانتان از چشمانتان گذشتیدو من چشمانم را به غبار ...

من اشتباه فکر کردم متن اولیه اون یکی هست که عنوان رو با توجه به اون گفتم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 
من اشتباه فکر کردم متن اولیه اون یکی هست که عنوان رو با توجه به اون گفتم

سلام مائده جوون 🥰 بله ممنون که گفتین

همون موقع که گفتین ولایکتون کردم درستش

کردم .این دوتا رو فاطمه بانوو الان گفتن با دوتصویر مجزا بذارشون🌹

نگران پاره ی تنت نباش ان شاء الله بحق این

ایام زودتر خوب میشه مادرجان🤲 

﷽🌟 💚یا عباس؛ شما در راه امامِ ‌زمانتان از چشمانتان گذشتیدو من چشمانم را به غبار ...

این یکی انگار رنگ هاش بهتره 

اين لینک رو هم کپی کن بزار 

بالای صفحه کیبورد گوشیت 

اونجایی که کپی ها میره اونجا باید بری برا گذاشتن لینک 

این یکی انگار رنگ هاش بهتره اين لینک رو هم کپی کن بزار بالای صفحه کیبورد گوشیت اونجایی که کپی ها میر ...

لینک بهار جوون منظورتونه یا اونی که خواهید

گذاشت؟

﷽🌟                   

💚یا عباس؛ 

شما در راه امامِ ‌زمانتان از چشمانتان گذشتید؛ و من چشمانم را به غبار گناه، آلوده کردم.

شما در قلبتان حسینیه‌ای بنا کردید؛و من قلبم را به حراج دنیا گذاشتم.

شما عمرتان را وقف امامِ زمانتان کردید؛ و من عمرم را به بهایی ناچیز فروختم

💚 شما باعث خشنودی و لبخند رضایت امام ‌زمانتان می‌شدید و من چه بی‌رحمانه باعث گریۀ حضرت می‌شوم...

💚و حال، فاصلۀ شما با حضرت،بین‌الحرمین است و عبادتگاه عاشقان اما فاصلۀ من با حضرتِ صاحب به اندازۀ گناهانم است💔

حُر آزادانه به سمت یار برگشت و عاشقانه بندۀ او شد🕊

با نوشتن یا_ابوالفضل#   درثواب تاپیک سهیم باشیم.

❌آینده تو‌ روشنه اگه ...

https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۴۰۷۰۷_۲۳۲۷۲۷۰۴۰_s7n6-۱_fgn0.mp4/

سلام مائده جوون 🥰 بله ممنون که گفتینهمون موقع که گفتین ولایکتون کردم درستشکردم .این دوتا رو فاطمه ب ...

سلام از ماست عزیزم 

خواهش میکنم گلم 

الهی آمین ممنونم از دعای خیرت خواهر😞

﷽🌟 💚یا عباس؛ شما در راه امامِ ‌زمانتان از چشمانتان گذشتید؛ و من چشمانم را به غبا ...

@نخودچی1403  

دیشب فکر کردم لینک رو برات فرستادم 😇

شرمنده

تاپیک بزن ببین میشه 

ولی تاپیک رو  ثبت نکن

لینک رو آخر از همه بزنه 

یعنی متنت رو بزار هشتکت رو درست کن 

عنوان رو بزار 

عکس هم بزار 

تالار هات رو هم انتخاب کن 

قبل از ثبت تاپیک 

برو لینک رو بزار 

اين نکته رو یادت نره