2777
2789
عنوان

عصبانی از کمک نکردن همسر

273 بازدید | 15 پست

از اینکه همسری دارم که با دل و جون تو بچه داری کمک نمیکنه عصبانیم ولی جلوی دیگران چیزی در موردش نمیگم و ضایعش نمیکنم، البته گوش شنوایی ندارم هم بی تاثیر نیس  چون آدم خوبیه

جلوی همه ازش بد نمیگم که کمکم نیس ولی بیشتر تظاهر میکنم  درون خودم خیلی احساس تنهایی میکنم کلا بچه بدنیا آوردم که خودم بزرگ کنم بیشتر کاراش با خودمه 

اکثر اوقات سعی میکنم آروم باشم ولی یهو پکر میشم نمیدونم چه کنم، ای کاش اونقدری که مایه میزارم اونم میذاشت مگه کمک به نگهداری بچه فقط به عهده مادره خیلی احساس فرسودگی میکنم

مال منم همینه 

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری منم اینطوری میشم ولی به زور عصبانیتمو کنترل میکنم من باردارم و انتظار دارم رعایت کنه تو تمیزی و اینا اما بدهکارم میشم میگه فقط میتونم برات خرج کنم دیگه هیمن مونده کارای خونه رو هم انجام بدم البته انجام داده و کمک کرده خیلی وقتها ولی همیشگی نیست منم چون ماه های آخرم وگرنه هیچ وقت نمیزارم به کاری اصلا دست بزنه و فقط تمیز کاری خودمو قبول دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از خُدام بود همسرم اصلا توی بچه داری دخالت نکنه ولی متاسفانه نمیشه . برای هر نفسی که بچه میکشید یقه من رو میگرفت که چرا اینجوریه ، چرا اینجوری شیر میدی ، چرا اینجوری بغل میکنی ، چرا این لباس تنشه 😡😡😡.

به نظرم که برو خدا رو شکر کن اگه کاری بهت نداره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
  کدومتون شاغلید؟

هر دو

البته ایشون اداره اس و من آزاد ولی در کنارش درس دارم و یه کار هنری انجام میدم ولی خب دوست داشتم حامی ام باشه ا خودم فعالم که ای کاش نبودم خسته ام انتظار دارم تشویقم کنه اما انگار بیشتر دوست داره خونه نشین باشم   

من از خُدام بود همسرم اصلا توی بچه داری دخالت نکنه ولی متاسفانه نمیشه . برای هر نفسی که بچه میکشید ی ...

دوست داشتم لااقل وقتی میبینه خسته ام به جای اینکه بگه برو بخواب یا اینقدر فعالیت نکن و خودتو خسته نکن خودش پاشه یه کاری حتی کوچک انجام بده و تشویقم کنه که یکم دلم خوش باشه یکم دنبال علایقم برم

بعدشم خواهر اینکه میگم با دل و جون نمیاد نه که کاری انجام نده ولی وقتی غر میزنم و این منو عصبانی میکنه که چرا باید غر بزنم که پاشه چرا با زبون خوش بلند نمیشه  و یعنی هیچی نگم اصلا پا نمیشه بگه چی شد، ولی اگه خدانکرده مثلا چیزی بشه نکات ایمنیو تذکر میده و فرامین میده  

حق داری منم اینطوری میشم ولی به زور عصبانیتمو کنترل میکنم من باردارم و انتظار دارم رعایت کنه تو تمیز ...

همینکه مطمئن نیستیم که میشه روشون حساب کرد خسته کننده اس، تا کی باید بهشون بگیم اینکارو کن اونکارو کن ، مگه فقط بچه مادره

همینکه مطمئن نیستیم که میشه روشون حساب کرد خسته کننده اس، تا کی باید بهشون بگیم اینکارو کن اونکارو ک ...

آره بخدا من که دیگه بیخیال شدم میگم ول کن خودم پاشم بهتر تا هی زبونم بچرخه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخدا یکی دوساعته خوب شدم چنان دردی داشتم اطراف نافم که عصبیم کرده بود همه تنم عرق این درد ناف طاقتمو بریده گریه میکردم مثل بچه ها اما با این حالم باید براشون غذا و میز شام آماده کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دوست داشتم لااقل وقتی میبینه خسته ام به جای اینکه بگه برو بخواب یا اینقدر فعالیت نکن و خودتو خ ...

به نظرم انتظار داشتن از مردا که خودشون یه چیزی رو بفهمن بدون اینکه ما بگیم ، انتظار زیادیه 😁😁 . مردا در بهتریننننن حالت اگه یه حرفی رو رک و راست بزنی بهشون انجامش میدن مثلا بگی فلانی لطفا پوشک بچه رو بده بهم یا مثلا این بچه رو نگه دار تا من فلان کار رو بکنم . 

شما موارد استثنا رو بذار کنار ، اکثر مردای کمک کن این مدلین ، اونایی که اصلا دست به سیاه و سفید نمیزنن و انگار بچه رو از خونه بابات آوردی که جای خود دارن . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بخدا یکی دوساعته خوب شدم چنان دردی داشتم اطراف نافم که عصبیم کرده بود همه تنم عرق این درد ناف طاقتمو ...

الهی همدردتم خواهر، مادرا حق مریض شدن ندارن انگار

گاهی که واقعا ناراحت میشم بهش میگم والا اگه میخواستم فقط بشورمو و بسابم خونه بابام نشسته بودم  یه لباس واسه بابام اتو میکردم هزار بار تشکر میکرد، حالا صبح تا شب در کنار همه کارای دیگه بچه داریو و خانه داری روش آخرشم میگه خوش به حالت هر وقت بخوای پامیشی از خواب  

حالا خودش پرخواب لامذهب هر وقت بخوای میخوابی

من از صبح ساعت نه صبح تا دو شب بیدارم تا به کارام برسم  ده دقیقه برم اتاق دراز بکشم کوچولو اونقدر میره میاد پشیمون میشم  

البته بگم خانه داریو هم دوست دارم ولی نمیخوام صرفا بشینم خونه یا صرفا خانم بیرون باشم ولی چه کنم که توان ندارم کمکککک میخوام  از اونام که همیشه شبیه کوکب خانوم از هر انگشتم یه هنر میباره ولی الان احساس پنچری دارم

بخدا یکی دوساعته خوب شدم چنان دردی داشتم اطراف نافم که عصبیم کرده بود همه تنم عرق این درد ناف طاقتمو ...

حرص آدمو در میارن به خدا غر هم بزنم خودشو میزنه به مظلومیت اگه نشناسمش که چه تنبلیه تو بچه نگهداشتن دلم براش کباب میشه بعضی موقع دوست دارم بزنم لهش کنم اما جلوی نفس اماره امو میگیرم