2777
2789
عنوان

بیماران دوقطبی بیایید ک تنها نباشیم💚

| مشاهده متن کامل بحث + 11297 بازدید | 89 پست
درسته تنها اینجاست بخدا که فقط من میتونم دردای دلم و سفره دلم و براتون باز کنم من عاشق همه تونم همه ...

قطعا همینطوره . از همینجا برات انرژی مثبت میفرستم برات آرزوی خوشحالی میکنم ‌. از صحبتهات اینطور برداشت میکنم که خیلی مهربون و صبور و قوی هستی .آرامش خاصی داره. بفکر خودت باش که خودت برای خودت کافی هستی . اما منم از خدا میخوام لبخند خوشحالی از عمق وجودت روی لبات بیاد .

من چندوقتی عصبی شدم ورو خودم کنترل ندارم ولی وقتایی که شوهرم خیلی بهم محبت کنه اینجوری نیستم یا اگه ...

نه گلم فکر نمیکنم این بیماری به همین سادگی تشخیص داده نمیشه

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا همینطوره . از همینجا برات انرژی مثبت میفرستم برات آرزوی خوشحالی میکنم ‌. از صحبتهات اینطور بردا ...

مرسی گلم من با وجود این همه انرژی مثبتی که از شما میگیرم حال دلم همیشه بهتر میشه شما هم هروقت احساس درد و دل کردید بهم پیام بدید خوشحال میشم که سنگ صبور یکدیگر باشیم❤💚

حتما . شما هم هر وقت مثل الان دلت هم صحبت خواست من هستم .خواهر کوچکترت

فدای مهربونیات خواهر گلم

کاش علاجی غیراز دارو داشت..... من زیر نظر بهترین روانپزشک بودم اما متاسفانه داروها به من نساخته و ن ...

سالهاست از بستری شدنم تو بیمارستان روزبه میگذره دقیقا سال ۸۸ بود اوایل تشخیص بیماری که بستری شدم اون موقع تو فاز شیدایی بودم از خونه فرار کرده بودم دکتر تهراندوست یکی از بهترین متخصص های مغز و اعصاب بود اون زمان ایشون تایید کردن 

چجوری تشخیصش میدن؟  ممکنه این بیماری ضیف یا شدید داشته باشه؟  اخه میدونی من نرفتم دکتر ت ...

شما به دکتر مراجعه کردید یا هنوز نه؟

شما به دکتر مراجعه کردید یا هنوز نه؟

من نه.‌ راستش هیش وقت جدیش نگرفتم. بس ک مشکلاتمونم زیاده ک کلا یادم میرخ..

میگم ک شب تصمیم میگیرم..

صبش میگم ولش کن.. تو فامیل ب پرانرزژی بودن معروفم. ولی تنهایامو ندیدن.. اکثرا  توخودمم و نامیدم

من نه.‌ راستش هیش وقت جدیش نگرفتم. بس ک مشکلاتمونم زیاده ک کلا یادم میرخ.. میگم ک شب تصمیم میگیرم.. ...

عزیزم پشت گوش ننداز حتما برو همین ک نمیتونی تصمیم قطعی بگیری این خودش یکی از علائم شه

منم افسردگی داشتم ولی الان رو به بهبودم

مثل سرماخوردگیه و کاملا درمان میشه امیدوارم همه اونایی که این مشکل رو دارند هر چه زود تر خوب بشن❤🌹

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥
گلم شما بیماری دوقطبی دارید سابقه بستری در بیمارستان چی؟ من خودم از ۱۴ سالگی دچارش شدم

اتفاق خاصی باعث شد دو قطبی بگیری یا ارثی بود؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
2810