2777
2789
خیلی سفید شدن یا مثلا گندمی روشن شدن؟

نه کاملا سفید..پوست من سفید..ولی اونا از من هم سفید تر شده بودن..و خیلی طبیعی...

حتی مادره بعد یه مدت رفت بینیشو جراحی کرد چون بینی و لبهای برجسته ای داشت..

اصلا شبیه قبلیش نبود دیگه...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

[QUOTE=270871807]جدی من  پولم نداشتم  قرض کردم  😥[/QUOT

منم درگیر پیسی هستم بنظرت اگه قرصه بخورم کامل سفید میشم؟!

ساق پاهام  زانوام ارنج دستام قوزک پاهام پشت کمرم یدونه هم  رو یکی از سینه هام هست تو صورتم الحمدالله نیست 

بنظرت منم سفید کنم کل بدنمو؟!تو کجاهات داری لک

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
بیشتر ببینید
به دوز بالا نیاز نداره که این دوز داخل قرص نیست .یعنی کمه .ولی با قرص مثلا پوست میتونه شاداب و لک ها ...

عزیزم من اولین باره همچین چیزی میشنوم

یعنی واقعیه؟؟

کسیو دیدی تا حالا که جواب گرفته باشه؟؟

ضرر نداره؟؟

قیمتش چنده؟؟

البته من خودم پوستم سفیده سفیده ولی همسرم پوستش خیلی تیرست

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
[QUOTE=270871807]جدی من  پولم نداشتم  قرض کردم  😥[/QUOT منم درگیر پیسی هستم بنظرت ا ...

من پوستم خوبه  سفیده ولی میخوام سفید تر شم  هم رو صورتم چنتا لکه دارم گفت  واسه  لکه هم خوابه  حالا ببینم  جواب میده یا پول  هدر دادم

گلوتاتیون یک ماده بسیار مفید برای کبده و اصلا کبد رو داغون نمی کنه و عارضه ای جز رقیق کردن خون نداره.

اما به هیچ وجه این قرص ها و آمپول های گلوتاتیون که به نام کره ای میارن رو استفاده نکنین ، همه چینی یا تایلندی هستند و هیچ لابراتور معتبر داروسازی اونها رو نساخته و معلوم نیست چه بلایی سر بدن شما بیارن.

قرص پیگمنتا که ایرانی هست یک قرص مطمئنه با دوز دقیق گلوتاتیون ، میتونین پیگمنتا بخرین اما پیگمنتا هم شما رو سفید برفی نمی کنه فقط پوست شما رو شفاف و در حد یک درجه روشن می کنه.

میشه دعا کنین من تا ده شهریور به آرزوم برسم ، دعای شما باعث شد من به دو تا آرزوی بزرگم برسم و حالا