2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.نی نی یار واسه من مدام یه ارور میاد نمیدونم چیه میشه یه نگاه بندازی؟

سلام چه وقتهایی این ارور میاد؟ تو کدوم صفحات؟ وقتی میخواهید پست بذارید؟

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
چ جوری میشه اینجا  درخواست دوستی داد یا قبول کرد

بزنید رو اسم کاربر تو پروفایلش نوشته دعوت به دوستی اون رو بزنید درخواست دوستیتون براشون میره

اون بالا که اسمتون رو نوشته نی نی سایت من اعلان ها اونجا یک عدد میافته بعد میزنید روش نوشته فلانی براتون درخواست دوستی فرستاده میزنید رو همین جایی که نوشته شده درخواست دوستی فرستاده بعد قبول کردن رو میزنید

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
ایشون قطع دسترسی شدن نمیتونین پیداشون کنین ولی به این شماره هایی که اینجا میذارن اعتماد نکنین چون اک ...

شما می تونید از تاپیکی که تعطیل شده واسم شماره اون اقارو بردارید؟؟؟اسمشون سید اهوازی بود

سلام وقت بخیر میخواستم یه موضوعی رو اینجا بگم راستش چندوقت پیش فر توکار برقی مارک وایز/wise/  خریدم ولی بعد از چندبار استفاده لعاب داخلی فر و همچنین 4 طرف انتهای فر شکافته شده بعدازینکه زنگ میزنم به شرکت تهران میگن مشکل خودتونه و جواب قانع کننده ای به من ندادن حتی نماینده این شرکت اومدن بررسی کردن و گفتن مشکل از فر هستش ولی باز هم بررسی نماینده خودشون رو هم رد کردن ازتون خ اهشمندم این مارک فر رو نخرید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1480515/%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%be%d8%b1-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%b1%d8%b3-%d8%a8%d8%b9%d8%af-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d9%93%d9%85%db%8c%d9%86%d9%88%d8%b3%d9%86%d8%aa%d8%b2-%d8%a7%d9%88%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%d9%87-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d9%86

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1480515/%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%be%d8%b1- ...

من بار اولمه میخام لینک بذارم نی نی یار حذف کنه چرا همچین شد؟پس چطوری لینک بذارم؟ 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
سلام حذف کل تاپیک نداریم و تاپیک های قبلی هم بسته نمیشن روزانه هر چند تاپیکی میزنید همون روز دو مورد ...

عزیزم لطفا سه پست آخر این تاپیک رو پاک کنید ممنونم  

متن

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
من بار اولمه میخام لینک بذارم نی نی یار حذف کنه چرا همچین شد؟پس چطوری لینک بذارم؟ 

حذف شد

درسته لینکتون

2810