2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام۳ سوال چرا نمیشه تبادل نظرهایی که شرکت کردیم پاک شه؟؟ واینکه چرا فقط تاپیکایی که مشکلات خانواده ...

سلام

متاسفانه به دلیل سواستفاده هایی که پیش اومد فعلا قرار بر این شده که حذف تاپیک از دسترس کاربران خارج بشه. امیدوارم در آینده باز هم شرایط طوری بشه که بتونیم این اختیار رو به کاربران برگردونیم.

2. چون محدودیت حذف داریم مثلا در روز میتونیم 20 تاپیک ببندیم بعد اگر قرار باشه هر تاپیکی میدن ببندیم تاپیک های ضروری کاربرا و تاپیک های مزاحمها و جنسی ها رو نمیتونیم ببندیم به همین دلیل تاپیک های مهم رو میبندیم

3.دلیل فنیش اینه که کاربری که پست میذاره رو اگر اسمش رو تغییر بدیم سرور بهم میریزه و دلیل دیگه این که بعضی ها هستن میان از احساسات کاربرا سو استفاده میکنن یا در خصوصی کلاهبرداری میکنن بعد اسمشون رو عوض میکنن و دیگه کاربران نمی شناسن اون کاربر رو

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام متاسفانه به دلیل سواستفاده هایی که پیش اومد فعلا قرار بر این شده که حذف تاپیک از دسترس کاربرا ...

خیلی ممنون که جواب دادید جوابا همه قانع کننده بود😊

چشمانت را خوب باز کن و زل بزن به خوشبختیم این منم، همان آدمی که زمینش زدی، حالا درست دردست نیافتنی ترین نقطه ممکن از زندگیت ایستاده ام
ممنون میشم حذف کنید

عکس بازی بسته نمیشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

میشه تابکهای منو حذف کنید ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1486567/به-نظرتون-پول-سلامتی-میاره?postId=48232713

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1478415/سئوال-بارداری

https://www.ninisite.com/profile/notification

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
پاک شد مراقب پستهایی که میذارید باشید چون اصلا حذف پست نداریم

سلام شرمنده من تازه عضو شدم.

یعنی چی پست پاک نمیشه!

من نمیدونم فرق پست و تایپک چیه.

معذرت میخوام اینقدر ابتدایی بود سوالم.

سلام

شما پستهایی که میذارم نمیخونین؟ چند بار تاپیک هایی که گذاشتین بسته نمیشن فقط تاپیک های خصوصی خانوادگی بسته میشن

نی نی یار عزیز میشه همه ی تاپیکای منو تا الان پاک کنین. ممنون

حذف کل تاپیک نداریم دو مورد ضروری ترش رو لینک بذارید اینجا میبندم

2810