2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
سلام من میخوام تاپیکام حذف بشه یه موقع همسرم ببینه من میکشه

سلام دو مورد ضروریش رو بدید میبندم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1375319/به-نظرتون-چکار-کنم https://www.ninisite.com/dis ...

لطفا دیگه لینک های قبلی رو نذارید نمی بندیم این تاپیک ها یک موردشو بستم فقط روزانه هر چند تاپیکی که میزنید دو مورد خصوصی خانوادگیش رو بذارید اینجا میبندم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام كسي كه كاربريش پاك نشده  اما غير فعال شده و نميتونه با اون كاربري وارد سايت بشه بايد چكا ...

سلام ایمیل اون کاربری رو بدید بررسی کنم

سلام من مى خوام نام کاربريمو عوض کنم و تاپيکاى قبليم حذف شن,اگه قطع دسترسى کنين تاپيکاى قبليم هم حذف ...

سلام اصلا تغییر اسم نداریم حذف کامل تاپیک هم نداریم

قطع دسترسی بشین کسی بزنه رو اسمتون مینویسه دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نیست

سلام و عرض احترام

سرکار خانم تهرانی 

بنده شماره حساب و درخواست کمک زلزله زده ها متعلق به جمعیت خیریه امام علی رو در سایت گذاشتم

چرا این پست رو حذف کردید؟؟؟

تصور می کنم نیاز به توضیح نباشه که جمعیت امام علی کارشون کاملا اثبات شده و از نهادهای دولتی مورد اعتماد بیشتری هستند

پست زیر که ای دی هم در اون هست...

❗️اطلاعیه شماره یک جمعیت امام علی (ع) در ارتباط با زلزله کرمانشاه

🔹اقلام موردنیاز عبارتند از:
پتو
چادر
انواع کنسرو
نان
گاز پیک نیکی
بخاری برقی
چراغ نفتی

🔹اقلام صرفا در کرمانشاه قابل پذیرش هستند.
پذیرش کمک از سایر شهرها از امروز تا پایان فاز شناسایی صرفا به صورت نقدی میسر می‌باشد تا در صورت تغییر نیازها قابلیت جایگزینی وجود داشته باشد.

🔹محل تحویل کمک‌ها در کرمانشاه:

پایگاه شماره یک:
نمایشگاه کتاب، انتهای سمت چپ سالن بیستون، غرفه جمعیت امام علی (ع)
ساعت ۱۲-۹ و ۲۰-۱۵

پایگاه شماره دو:
خانه ایرانی جمعیت امام علی به آدرس:
جعفرآباد، خیابان ابوذر، کوچه آزادی

📌شماره کارت شانزده رقمی واریز کمک‌ها:
۶۱۰۴۳۳۷۹۰۵۳۲۴۶۰۲
بانک ملت به نام جمعیت امداد دانشجویی امام علی (ع)
به حساب شماره ۵۳۲۵۰۴۳۸۷۷

📞شماره تلفن روابط عمومی جمعیت امام علی
۰۲۱-۸۸۹۳۰۸۱۶

🆔 @zelzelegharb
🆔 @imamalisociety

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.
لطفا اون دو تاپیکم پاک شن https://www.ninisite.com/discussion/forum/139/همسران

تاپیکتون رو باز کنید ادرسشو از بالای مرورگر کپی کنید اینجا