کاربران عزیز این تاپیک ایجاد شده است تا کاربران هر گونه مشکل در خصوص مشکلات فنی کاربری خود دارند به اینجا مراجعه کرده و مسائل خود را ارسال کنند. و از ایجاد تاپیکهای متفرقه جلوگیری کنند. به غیر از اینجا می توانید در تماس با ما یا به شکل پیغام خصوصی با من در تماس باشید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خانم تهرانی .چطور میشه تاپیک هایی که ایجاد کردیم حذف کنیم؟
خدایا آرزو میکنم که هیچ گاه آرزویی نباشد که مصلحتت در آن نیست.......پس اگر در مصلحتم مادر شدن بهترین است بگذار آوای ضربان دل دلبندم به بند دلم گره بخورد....الهی
امین.
خانم تهرانی ممنون میشم اگر ممکنه تمام تاپیک های که من ایجاد کرذم یا شرکت کرذم رو حذف کنید یا کلا کاربری مو حذف کنید، تو کارم به مشکل خپردم از شرکت پیگیری شدم
من اصلا کار کردن تو این سایتو بلد نیستم فقط یه تاپیک زدم اونم به زور پیداش میکنم.مثلا یه جا نظر میدم تویه تاپیکی اگه از روش برم دیگه پیداش نمیکنم.یا هرکار دیگه ای جایی هست که همه چیرو راحت و روون توضیح داده باشه متوجه بشم.
خدایا میشه آرزوشو به دلم نزاری لطفا😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢