2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این صفحه ای سفید موقع تایید جیمیل میاد نمیشه با ایمیل اومد

میفرستم فنی

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
golnushآنلاین پست ها : 2735 عضویت:1393/4/8 1394/3/4 - 4:22 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلین ...

سلام خوبید من ۵روز پیش سوال پرسیدم جواب ندادن چرا
قسمت عضو با ایمیل خرابه تایید نمیکنه درست کنید

نی نی یارجان ممنون میشم این دوتا تاپیکمو پاک کنین

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1090759/هر-کی-آهنگ-شاد-و-رقصی-جدید-میخواد-بیاد-تووووووووو?page=20

و این تاپیکم:

دوستم با یه پسری دوست شده که مش روب میخوره و خیلی رفیق بازه

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت

خواهش میکنم گزینه تعطیل کردن تاپیک رو بذارین. اگه هم میخواین جلوی سواستفاده رو بگیرین جوری تنظیم کنین که تاپیک ها رو بعد از یه ماه بشه تعطیل کرد. مثلا من امروز تاپیک میزنم بعد یه ماه میتونم حذف کنم.زودتر از یه ماه امکانش نباشه

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت
http://www.ninisite.com/discussion/topic/1297859/تاپیک-مامی-پرهام-که-شوهرش-اتش-نشان-بود-چرا-نیست ا ...

سلام تاپیک های مربوط به سایت کاربرا و نی نی یارها پاک نمیشن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه