2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست

بعضی تاپیکا کلا باز نمیشن

سرعت پایینه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
سلام این دوتا رو پس تعطیل کنین.تاگزینه حذف بیاد.مرسی

سلام بستم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری میتونم یه پست بزارم خانوم ها بیان تبادل نظر کنن

اینو ببین اخراش تاپیک زدن رو توضیح داده

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام من نمیتونم تاپیک بزنم, میرم تو قسمت تبادل نظر اما گزینه ای نیست برای سوال فقط تبلیغات هست! &nb ...

بزن رو نوشته من کامل این ویدیو رو ببین

بعضی تاپیکا کلا باز نمیشن سرعت پایینه

درست میشه مشکل فنیه

سلام ني ني يار هاي عزيز لطفا تمامي تاپيك هايي كه من زدم را حذف كنيد ممنونم

سلام فقط دو مورد ضروری رو میبندم بقیه ش باشه وقتی گزینه حذف رو گذاشتیم خودتون ببندین

سلام خانم تهرانی عزیز..خسته نباشید

بی زحمت دو تا از تاپیک های آخری منو پاک بفرمائید

1) آخرین تاپیک من : الان یه چیز عجیب در مورد گیاه آپارتمانی دیدم.

2) تاپیک یکی مانده به آخری د رمورد : کشمکش های کاربر سیمرغ برای خوابیدن

ممنون و سپاسگزارم

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
سلام فقط دو مورد ضروری رو میبندم بقیه ش باشه وقتی گزینه حذف رو گذاشتیم خودتون ببندین

سلام نی نی یار عزیز...یه درخواست از خانم تهرانی داشتم که همینجا و  در کامنت بالا نوشتم..ممنون میشم اگر شما میتوانید این کار را سریعتر انجام دهید.ممنون از شما

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
سلام نی نی یار عزیز...یه درخواست از خانم تهرانی داشتم که همینجا و  در کامنت بالا نوشتم..ممنون م ...

سلام بستم

سلام نی نی یار جون 

عزیزم پس گزینه حذف تاپیکها توسط خودمون دیگه کی میخواد به سایت اضافه بشه؟🌹

اینجوری که کلی کار ما رو دوش نی نی یارا افتاده و کلا واسه هر کاری باید نی نی یار صدا کنیم😊🌹

میشه لطف کنی واسه حاجتم🌹صلوات🌹بفرستی.
نی نی یار عزیز میشه تاپیک رنگ مو منو ببندین.

بستم