کاربران عزیز این تاپیک ایجاد شده است تا کاربران هر گونه مشکل در خصوص مشکلات فنی کاربری خود دارند به اینجا مراجعه کرده و مسائل خود را ارسال کنند. و از ایجاد تاپیکهای متفرقه جلوگیری کنند. به غیر از اینجا می توانید در تماس با ما یا به شکل پیغام خصوصی با من در تماس باشید.
آگه فقط دو مورد میشه حذف بشه دو تا تاپیک آخری که ایجاد کردم بی زحمت تعطیل بشن
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ولی در مورد تعداد حذف تاپیک یک تجدید نظر بکنید چون اینگونه ممکنه من یک سوال داشته باشم وقتی پاسخ بگیرم دوست داشته باشم تاپیک حذف کنم
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نی نی یار جون تو رو خدا این تاپیکو حذف کنید😐 اخه یعنی چی؟ من نمیدونستم نمیتونم اگه از پستی پشیمون بشم حذفش کنم.من نمیخوام پستام باقی بمونه.میخوام پاکشون کنم خب😐
خدایا، یا کاری کن من مادر شوهر نشم، یا اگه شدم مادر شوهر خوبی بشم....امید به خودت
سلام اول عکس رو سیو کن تو گالریت بعد با روش بالا که گفتم عکس رو بذار اینجا البته ادرس سایت نباید بذا ...
ممنون ، ولی تو خیلی فروم ها ،گزینه ای داره که شما ادرس رو تو کادر میزاری و با اکی کردنش ، عکس مستقیم نمایش داده میشه و البته ادرس هم دیده نمیشه ، فقط عکس دیده میشه.
میشه لطف کنید کاربری قبلی منو فعال کنید یه بار دیگم پیغام گذاشتم چند وقت پیش گفتین درست میشه متاسفانه من رمز ایمیلمو یادم رفته و سایت همش پیغام میده نیاز به تایید داره لطفا برام فعالش کنید کاربری من مال سال 89 git@
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛