2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست
وای نی نی یار جون من منظورم دوتای اول بود نه دوتا تاپیک اخر .خب اشکالی نداره  اگه میشه اخریشم حذف کنید

لینک بدین برگردونم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تعطیل نکردم ..بعد تغییرات سایت نتونستم ببینمش

نی نی یار عزیزم

اسم تاپیکم.......

مارال و دوستان .... بود

جز علاقه مندیهام بود...ولی الان اسلا تاپیکش نیست...من به هییییییچ وجه تعطیلش نکرده بودم

نی نی یار عزیزماسم تاپیکم.......مارال و دوستان .... بودجز علاقه مندیهام بود...ولی الان اسلا تاپیکش نیست...من به هییییییچ وجه تعطیلش نکرده بودم

برگردوندم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
واااای نی نی یار ! افتضاح شد!تو قسمت روانشناسی سوال رو مطرح کردم ولی یادم رفت تیک محرمانه بودن اسم رو بزنم! لطفا یا سوال رو حذف کنید و یا اسمم رو محرمانه کنید.لطفااااا

خودت باید بتونی سوالاتو حذف کنی ، امتحان کن باید حذف هم داشته باشه اگر نبود اینجا رو هم چک کن

سمت راست کلینک برو سوالات من

سلام نی نی یار جان میخواستم تاپیک هایی رو که من ایجاد کردم همرو پاک کنید

دو مورد پاک میکنم انتخاب کن لینک بده

من الان از همون قسمت كه كفتيد حذف كردم قطعا حذف شده؟

بله

سلام  چطور ميشه تاپيكى رو تعطيل كرد يا پستى رو حذف كرد؟

سلام تاپیک رو نمیشه ، پست هم فقط همون لحظه میتونی پاک کنی بگذره نمیشه چون محدودیت زمانی داره

تورو خدا سايتو به حالت عاديش برگردونين

منكه گيج ميشم هر وقت ميام سايت 

فكر كنم خودتون از تعداد بازديد كنندها فهميده باشين چقدر مخاطباتون كم شده 

آزارم میدهد دیدن ان منظره ی که مادری کودکش را سیلی میزند ولی کودک باز دامن مادرش را رها نمیکند .کجاست قاضی تا حکم کند سرچشمه ی محبت مادر است یا کودک ؟؟!!!!